Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru incarcator telescopic Bobcat T2250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T2250
Cod produs
MV5CXEZD-RE
Out Of stock
Descriere
Acest alternator incarcator telescopic Bobcat T2250 este prezent, oricand, in depozitul nostru! Prelucrat din materiale de calitate si rezistente, alternatorul nostru va contribui, semnificativ, la functionarea eficienta a utilajului tau. Atunci cand te orientezi catre anumite piese de schimb, trebuie sa tii cont de calitatea acestora. In domeniul utilajelor, calitatea face diferenta! Ofera-i, utilajului tau, o suita de piese de schimb la o calitate superioara si vei observa diferentele inca de la prima activitate. La noi, vei gasi doar ceea ce este mai bun!

Intrucat colaboram cu furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb performante si puternice, piesele noastre de schimb sunt desavarsite din orice punct de vedere. Ba mai mult, sunt acele ajutoare de nadejde ce ii vor oferi, utilajului, toata sustinerea de care are nevoie in timpul activitatilor. Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa de schimb, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii!

Alternator incarcator telescopic Bobcat T2250 - piesa de rezistenta de care utilajul tau are nevoie!
Fiecare piesa de schimb este unica, fiind inzestrata cu cate o responsabilitate diferita. Prin intermediul acestor responsabilitati, piesele de schimb contribuie la buna functionare a utilajului.
Astfel, acest alternator incarcator telescopic Bobcat T2250 se ocupa de transformarea energiei mecanice, furnizata de catre motor, in energie electrica. In plus, reprezinta principala sursa de energie pentru consumatorii vehiculului, si anume:
• Luminile
• Stergatoarele
• Sistemul audio
• Sistemul de climatizare, etc.

Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!
Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Prin intermediul acestui serviciu, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Suntem o echipa!

Un astfel de alternator Bobcat T2250 vine insotit de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile!

Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar acest alternator pentru incarcator telescopic Bobcat T2250 iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Motiv pentru care, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb!

Montarea corecta a unei piese de schimb te va ajuta sa economisesti atat timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti, exact, cum sa manevreze piesa de schimb, astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice
• O prindere
• O mufa cu 2 pini
• Diametru fulie: 83mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura