Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru punte Carraro 635604

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
Z0WBYPRV-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering fuzeta punte Carraro 635604 este o garnitura elastica de etansare care se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Acest simering este fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, asa incat tu stii ca alegi perfect pentru utilajul pe care il administrezi!

Daca observi pierdere de lichid acolo unde este instalat simeringul tau vechi, mergi cat mai repede la un service autorizat. In caz contrar, te poti confrunta cu probleme serioase, ale caror solutii te vor costa mult mai mult decat simpla inlocuire a acestei garnituri. Apeleaza chiar acum la sfaturile specialistilor nostri, care iti stau la dispozitie la oricare dintre numerele de telefon afisate! Alege sa fii informat si consiliat!

Acest simering fuzeta punte Carraro 635604 este o piesa fiabila!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Informat si asigurat!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Acest simering fuzeta pentru punte Carraro 635604 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Un simering fuzeta punte Carraro 635604 este o achizitie inspirata, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura