Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta pentru punte Carraro 146558

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
EMCGSW4K-RA
Out Of stock
Descriere
In oricare utilaj, ai sa gasesti simeringuri pentru supape, simeringuri pentru distributie, simeringuri pentru planetara si simeringuri pentru pompa servodirectie. Acest simering fuzeta punte Carraro 146558 este unul folosit in etansarea fuzetei. Fuzeta este piesa care face legatura intre una dintre rotile directoare ale unei masinarii si osia acesteia. Desi de mici dimensiuni, un astfel de simering are un rol important in bunul mers al utilajului tau.

Articolul este fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, iar achizitia acestuia se va dovedi a fi una inspirata! Utilajele au nevoie de astfel de piese calitative. Iar noi ti le prezentam si promovam pe acelea care sunt cotate ca fiind dintre cele mai rezistente! Apeleaza cu incredere la sfaturile consultantilor nostri! Doar asa vei alege corect si informat!

Acest simering fuzeta punte Carraro 146558 este un produs premium!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Alaturi de tine, pas cu pas!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Acest simering fuzeta pentru punte Carraro 146558 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering fuzeta punte Carraro 146558 este o achizitie inspirata, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura