Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot punte tractor John Deere 6430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6430
Cod produs
WIHZ7SPA-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta camasa rulment John Deere 6430 faciliteaza miscarea liniara intre doua parti. Rulmentii trebuie sa aiba in componenta lor si aceasta camasa care reduce vibratiile si zgomotul prin absorbtia frecarii dintre doua parti in miscare folosind o miscare de alunecare.
Stim ca nu este nimic mai neplacut pentru tine decat sa ai nevoie de o piesa de schimb vitala pentru utilajul tau, iar aceasta sa nu existe pe stoc. Pentru ca asta inseamna ca utilajul tau sa stea pe tusa, ceea ce se traduce in pierdere financiara.
Dar ce ai zice daca ti-am spune ca noi facem toate eforturile pentru a ne asigura de un flux continuu al pieselor de schimb din depozitul nostru? Apeleaza-ne chiar acum si hai sa gestionam necesarul tau impreuna!

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!
O camasa rulment pivot punte fata pentru tractor John Deere 6430 are un rol extrem de important pentru utilajul tau: rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.
Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata sa invartindu-se bilele. Iata cum te poti asigura de buna functionare a utilajului tau, incepand de la cele mai mici detalii!

Un partener de incredere este o sansa la reusita!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Certificatul de garantie al unui produs este mai mult decat o asigurare scrisa! Este o mana intinsa ce prezinta siguranta! O camasa rulment John Deere 6430 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea produselor noastre se face corect, rapid si cu zambetul pe buze! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca nici noi, dar nici tu sa nu avem parte de experiente stresante!
O camasa rulment John Deere 6430 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj executat ca la carte este o asigurare ca utilajul tau ruleaza perfect si ca investitia in piesa de schimb aplicata va fi rasplatita cu maximum de potenta al produsului. Asadar, opteaza pentru un montaj de calitate!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura