Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment pivot punte tractor John Deere 6510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6510
Cod produs
JKUWC15O-RA
Out Of stock
Descriere
O camasa rulment John Deere 6510 are o actiune de alunecare si, in general, este auto-lubrifianta, pentru a asigura o functionare continua lina. Coeficientul scazut de frecare rezultat reduce caldura si ofera o rezistenta excelenta la uzura. Deoarece au costuri reduse si nu necesita intretinere relativ, camasile rulmenti sunt utilizate in multe aplicatii.
Stim la fel de bine ca tine ca nu exista utilaj industrial care sa functioneze fara sa necesite, periodic, inlocuirea anumitor piese. Asta inseamna ca aceste utilaje trebuie intretinute, iar piesele de schimb si consumabilele au un rol esential in functionarea utilajelor la parametri optimi pe o durata cat mai mare de timp.
De aceea este important sa alegi un partener de incredere, care sa iti puna la dispozitie cele mai bune piese si consumabile, la cele mai bune preturi si mai ales, exact atunci cand ai nevoie de ele.

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!
O astfel de camasa rulment pivot punte fata pentru tractor John Deere 6510 este compatibila cu John Deere 6510L si cu John Deere 6510S si are un rol extrem de important pentru utilajul tau: rulmentul asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Acesta ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme.
Daca sunt bine lubrifiati, rulmentii ajuta si la reducerea consumului de combustibil! Camasa sustine toata aceasta actiune a rulmentului. Ea este cea care imbraca rulmentul, pe suprafata sa invartindu-se bilele. Iata cum te poti asigura de buna functionare a utilajului tau, incepand de la cele mai mici detalii!

Un partener de incredere este o sansa la reusita!
Exista o multitudine de aspecte care influenteaza si definesc starea afacerii tale. Achizitiile de piese de schimb sunt o parte importanta, dar nu singura. Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Certificatul de garantie al unui produs este mai mult decat o asigurare scrisa! Este o mana intinsa ce prezinta siguranta! O camasa rulment John Deere 6510 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea produselor noastre se face corect, rapid si cu zambetul pe buze! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca nici noi, dar nici tu sa nu avem parte de experiente stresante!
O camasa rulment John Deere 6510 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj executat ca la carte este o asigurare ca utilajul tau ruleaza perfect si ca investitia in piesa de schimb aplicata va fi rasplatita cu maximum de potenta al produsului.
Asadar, opteaza neaparat pentru un montaj de calitate!

Specificatii tehnice
• forma conica
• 48,58 x 64 x 16 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura