Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri Bobcat 6806330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6806330
Cod produs
7LXI9VYD-RE
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri Bobcat 6806330 este disponibil, oricand, in depozitul nostru! Frumusetea pieselor de schimb se datoreaza faptului ca acestea sunt unice, fiecare avand un anumit rol in viata utilajului. Indiferent de marimea lor, impreuna formeaza o echipa pe care utilajul se poate baza, pe tot parcursul activitatilor. Fiind supus unui volum imens de munca, piesele de schimb din componenta utilajului trebuie sa fie pregatite sa faca fata oricarei provocari. Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb pe masura lui. Contactandu-ne, te putem ajuta sa faci alegerea potrivita!

Modul in care alegi sa te raportezi la problemele din jurul tau face diferenta! Cu o atitudine pozitiva, vei fi capabil sa treci peste orice obstacol aparut in calea ta. Mai mult, nu trebuie sa uiti ca ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde. Stii unde ne poti gasi! Echipa noastra este pregatita sa-ti sara in ajutor!

Imbunatateste-ti zilele de munca! Piese de inalta calitate si servicii de top!
Asa cum ti-am mai spus, fiecare piesa de schimb este special conceputa pentru a imbunatati un anumit aspect ce tine de functionarea utilajului. Acest kit garnituri Bobcat 6806330 a fost special conceput pentru cilindrul de basculare/ inclinare cupa.

Te asteptam cu informatii pretioase pentru utilajul tau!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam un astfel de serviciu pentru a-ti oferi beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Motiv pentru care, alaturi de noi vei avea doar de castigat! Astfel, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Un astfel de kit garnituri Bobcat 6806330 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, lucrurile sunt simple! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest kit garnituri Bobcat 6806330 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb poate fi privita drept o sabie cu doua taisuri. Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Piulita H = 38mm
• 3 oringuri
• 3 garnituri
• 1 simering
Trimite mesaj
Din Gura in Gura