Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu acceleratie pentru miniincarcator Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T300
Cod produs
KFXVSEAT-RE
Out Of stock
Descriere
Acum cauti un cablu acceleratie miniincarcator Bobcat T300 si nu stii unde il poti gasi? Avem o veste buna pentru tine! Acesta te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Piesele de schimb reprezinta un „complex de vitamine” pentru utilaj, oferindu-i puterea de care are nevoie pentru a face fata provocarilor. La o calitate superioara, acest cablu de acceleratie ajuta motorul de utilaj sa functioneze la capacitate maxima. Alege intelept atunci cand vine vorba de cel mai bun prieten al tau!

Problemele pot plana asupra activitatii tale oricand si oriunde! Nu le lasa sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Orice problema are si o rezolvare. Sub presiunea deadline-urilor tinzi sa crezi ca afacerea ta nu-si va mai reveni. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale atunci cand problemele nu-ti dau pace.
Impreuna, o sa gasim cea mai eficienta solutie!

Magia din spatele pieselor de schimb
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare dintre ele avand o responsabilitate in viata utilajului tau. Astfel, un cablu acceleratie miniincarcator Bobcat T300 are rolul de a transmite mecanic comanda de la maneta de acceleratie catre pompa de injectie.

Serviciu de consultanta gratuit
Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Tinem la fiecare client care ne trece pragul, dorind sa-i oferim servicii de calitate. Alaturi de noi, o sa ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Asta da, parteneriat avantajos!

Un cablu acceleratie pentru miniincarcator Bobcat T300 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, au existat astfel de situatii, dar este necesar sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest cablu acceleratie miniincarcator Bobcat T300 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca ceasul ticaie pe repede inainte, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Abia asteptam sa te cunoastem!

Din punctul nostru de vedere, de montarea unei piese de schimb ar trebui sa se ocupe doar specialistii in domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, ne poti contacta! Avem o super echipa dornica sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• Lungime = 2080mm
• Diametru filet = 11mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura