Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
TRZ261V9-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat A300 si nu stii unde il poti gasi? Aceasta piesa de schimb si-a facut aparitia in depozitul nostru! Piesele de schimb sunt diferite, fiind inzestrate cu un rol foarte bine definit in buna functionare a utilajului pe care il detii. Un cablu de acceleratie face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, ajutand motorul sa functioneze in parametri normali. Alege intelept atunci cand vine vorba de utilajul tau! Pana la urma, vorbim despre cel mai bun prieten al tau!

Problemele nu-ti mai dau pace? Simti ca te coplesesc, afectand modul in care iti desfasori activitatea? Suntem alaturi de tine! Ne poti contacta oricand simti ca situatiile neplacute iti pun bete in roate. Suntem gata de actiune! Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa identifice cele mai eficiente solutii pentru problemele cu care te confrunti. Suntem la un apel distanta!

Alege doar piese de schimb performante!
Piesele de schimb sunt diferite, fiecare dintre ele avand o responsabilitate anume in viata utilajului tau. Astfel, un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat A300 are rolul de a transmite mecanic comanda de la maneta de acceleratie catre pompa de injectie.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit pentru a-ti arata ca ai parte de suportul nostru oricand si oriunde. Problemele pot plana asupra afacerii tale fix atunci cand nu te astepti. Este foarte important sa stii sa le gestionezi astfel incat sa nu-ti afecteze afacerea. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vorbeste cu noi!

Un cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat A300 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Pasii pentru a comanda acest cablu acceleratie miniexcavator Bobcat A300 sunt simpli. Ori ne contactezi telefonic, ori depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Stim cat de important este timpul pentru activitatea ta! Daca acesta nu-ti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces destul de migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! De asemenea, ne poti contacta! Avem o echipa dornica sa-ti cunoasca utilajul.

Specificatii tehnice:
• Lungime = 2080mm
• Diametru filet = 11mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura