Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
SHTL7RQ3-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 320 si nu stii unde il poti gasi? Acesta te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Este timpul sa-i oferi utilajului tau un mic cadou. Zilnic, acesta este supus unui volum de munca imens, motiv pentru care merita si el un moment de rasfat. Acest cablu de acceleratie face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, punandu-si amprenta asupra functionarii utilajului. Alege doar ceea ce este mai bun pentru tovarasul tau!

In domeniul utilajelor si al pieselor de schimb, calitatea face diferenta! In depozitul nostru vei descoperi o gama variata de produse, toate la o calitate superioara. Pentru ca utilajul tau merita! Echipat cu piese de schimb performante, utilajul tau va fi pregatit sa mute muntii din loc. Te ajutam noi sa alegi piesa potrivita pentru miniexcavatorul pe care il detii! Contacteaza-ne!

Identificam rapid produsul de care ai nevoie! Contacteaza-ne!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 320 are rolul de a transmite mecanic comanda de la maneta de acceleratie catre pompa de injectie.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Acest cablu acceleratie pentru miniexcavator Bobcat 320 vine insotit de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica - valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda un cablu acceleratie miniexcavator Bobcat 320 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:
• Lungime = 2080mm
• Diametru filet = 11mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura