Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
CW94MRUE-D
Out Of stock
Descriere
Bratul utilajului tau a inceput sa scartaie? Pare putin ametit, iar coordonarea lui lasa de dorit? O asemenea bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T750 reprezinta un adevarat remediu! Este un produs de top, fabricat dintr-un material solid, ce garanteaza o utilizare pe perioada indelungata. Te vom sfatui mereu sa investesti in calitate pentru rezultate extraordinare si pentru o buna functionare a miniincarcatorului tau. Asteptam un semn din partea ta!

Apeland la specialisti, maximizezi sansele afacerii tale! Beneficiezi de indrumari de calitate, de servicii profesioniste si de produse performante. Echipa noastra se va orienta catre gasirea celor mai potrivite variante pentru tine. Lasa grijile deoparte si contacteaza-ne cu incredere! Suntem aici pentru tine! Cele mai bune solutii vin din partea noastra!

Avem cele mai bune servicii pentru tine! Cauta-ne!
Poate te intrebi de ce merita sa cumperi aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T750 si care e rolul ei. Ei bine, iti venim in ajutor cu informatii pretioase despre ea:
• are rol de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea utilajului tau;
• sustine durata de utilizare a acestuia.

Beneficiaza de un serviciu profesionist de livrare rapida!

Ai auzit de super serviciul nostru de consultanta gratuita? Este modul acela fain, prin care ne dorim sa te cunoastem, sa-ti aflam neclaritatile si sa-ti identificam problemele, totul pentru a-ti veni in intampinare cu cele mai bune solutii! Suntem deschisi catre orice intrebare si ne plac provocarile! Ia legatura cu noi!

Ai prins in ofsaid aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T750 cu ceva defectiuni de fabricatie? Se intampla rar, insa, pentru astfel de cazuri exista o garantie de 6 luni.

O asemenea bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T750 e in drum spre tine, la scurt timp dupa ce ai plasat comanda! Serviciul nostru de livrare rapida ti-o pune la dispozitie in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne un telefon, scrie-ne sau fa-ne o vizita! Gasesti toate informatiile de contact afisate pe site-ul nostru. Te asteptam!

Un montaj realizat de un profesionist te scuteste de multe batai de cap! Apeland la un specialist, nu pierzi timp incercand sa descoperi procedeul de inlocuire a piesei, nu risti sa deteriorezi produsul in timpul procesului si nici nu pui in pericol durata de viata a piesei nou achizitionate si a utilajului, printr-un montaj nesigur.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura