Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T650
Cod produs
OG9I41K3-D
Out Of stock
Descriere
Ofera-i utilajului tau o super bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T650 si vei observa ca nu va mai dori sa se opreasca din treaba! Va trebui sa il iei cu frumosul, sa ii explici ca s-a facut seara, ca trebuie sa mergeti acasa si ca si maine e o alta zi de munca. Pana la urma, se va lasa convins, dar a doua zi va trebui sa o iei de la capat.

Noi nu-ti putem invinovati miniincarcatorul cu nimic! Il intelegem! Este efectul acestei piese de top, ce emana calitate prin toti porii! Iti recomandam produsul acesta si avem toata increderea ca vei fi multumit!  Ne implicam constant in tot ce iti oferim, astfel incat sa avem garantia ca ai parte de o colaborare fructoasa cu noi! Te asteptam sa te intorci ori de cate ori ai nevoie de servicii de calitate!

Concentreaza-te pe produse care merita atentia ta! Contacteaza-ne!

Poate te intrebi de ce merita sa cumperi aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T650 si care e rolul ei. Ei bine, iti venim in ajutor cu informatii pretioase despre ea:
• are rol de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea utilajului tau;
• sustine durata de utilizare a acestuia.

Orice piesa de care ai nevoie poate sa ajunga rapid la tine!

Ai auzit de super serviciul nostru de consultanta gratuita? Este modul acela fain, prin care ne dorim sa te cunoastem, sa-ti aflam neclaritatile si sa-ti identificam problemele, totul pentru a-ti veni in intampinare cu cele mai bune solutii! Suntem deschisi catre orice intrebare si ne plac provocarile! Ia legatura cu noi!

Ai prins in ofsaid aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T650 cu ceva defectiuni de fabricatie? Se intampla rar, insa, pentru astfel de cazuri exista o garantie de 6 luni.

O asemenea bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T650 e in drum spre tine, la scurt timp dupa ce ai plasat comanda! Serviciul nostru de livrare rapida ti-o pune la dispozitie in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne un telefon, scrie-ne sau fa-ne o vizita! Gasesti toate informatiile de contact afisate pe site-ul nostru. Te asteptam!

Un montaj realizat de un profesionist te scuteste de multe batai de cap! Apeland la un specialist, nu pierzi timp incercand sa descoperi procedeul de inlocuire a piesei, nu risti sa deteriorezi produsul in timpul procesului si nici nu pui in pericol durata de viata a piesei nou achizitionate si a utilajului, printr-un montaj nesigur.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura