Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T595
Cod produs
8ZTL0DS5-D
Out Of stock
Descriere
Cauti reteta fericirii utilajului tau? Ne bucuram ca iti pasa de el si te preocupa buna functionare a lui! Suntem siguri ca il va incanta o bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T595 deosebita! Este un produs de dimensiuni mici, insa aducator de rezultate mari! Nu mai vorbim de beneficiul inlocuirii piesei uzate! Este fabricata dintr-un material rezistent, de calitate. Apeleaza-ne cu incredere!

De-a lungul timpului, echipa noastra a acumulat foarte multa experienta! Am invatat cat de mult conteaza un produs de calitate pentru a prelungi viata unui utilaj si cat de important este ca lucrurile sa se desfasoare intr-un ritm alert. Nici viata, nici problemele nu raman pe loc. Am optimizat serviciile, astfel incat, situatiile nefavorabile sa se rezolve rapid! Te asiguram de toata atentia noastra!

Suntem ca o carte deschisa! Indrazneste sa ne citesti!

Poate te intrebi de ce merita sa cumperi aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T595 si care e rolul ei. Ei bine, iti venim in ajutor cu informatii pretioase despre ea:
• are rol de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea utilajului tau;
• sustine durata de utilizare a acestuia.

Serviciile si produsele de calitate fac mereu diferenta!

Ai auzit de super serviciul nostru de consultanta gratuita? Este modul acela fain, prin care ne dorim sa te cunoastem, sa-ti aflam neclaritatile si sa-ti identificam problemele, totul pentru a-ti veni in intampinare cu cele mai bune solutii! Suntem deschisi catre orice intrebare si ne plac provocarile! Ia legatura cu noi!

Ai prins in ofsaid aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T595 cu ceva defectiuni de fabricatie? Se intampla rar, insa, pentru astfel de cazuri exista o garantie de 6 luni.

O asemenea bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T595 e in drum spre tine, la scurt timp dupa ce ai plasat comanda! Serviciul nostru de livrare rapida ti-o pune la dispozitie in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne un telefon, scrie-ne sau fa-ne o vizita! Gasesti toate informatiile de contact afisate pe site-ul nostru. Te asteptam!

Un montaj realizat de un profesionist te scuteste de multe batai de cap! Apeland la un specialist, nu pierzi timp incercand sa descoperi procedeul de inlocuire a piesei, nu risti sa deteriorezi produsul in timpul procesului si nici nu pui in pericol durata de viata a piesei nou achizitionate si a utilajului, printr-un montaj nesigur.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura