Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T590
Cod produs
D2RVTQGJ-D
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T590 - piesa care da efectiv tonul! Utilajul tau ii va canta romante si vor munci impreuna fericiti! Zilele vor incepe senin si se vor termina cu rezultate exceptionale. Este secretul de care ai nevoie si noi suntem aici, sa ti-l oferim cu drag!
Este un produs de calitate inalta, supus unui proces riguros de fabricatie, pentru care au fost alese cele mai rezistente materiale! Contacteaza-ne!

Echipa noastra e alaturi de tine pentru a te indruma catre cele mai bune variante! Ne trezim, ne incarcam cu energie si apoi suntem gata sa pornim la drum cu tine! Nu ezita sa apelezi la noi! Vei avea parte de o colaborare exceptionala! Ai nevoie de o piesa care nu se gaseste usor? Facem noi rost de ea pentru tine! Ai incredere in experienta noastra!

Serveste-te cu tot ce e mai bun din depozitul nostru!

Poate te intrebi de ce merita sa cumperi aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T590 si care e rolul ei. Ei bine, iti venim in ajutor cu informatii pretioase despre ea:
• are rol de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea utilajului tau;
• sustine durata de utilizare a acestuia.

Ne dorim sa-ti fim alaturi in orice situatie! Contacteaza-ne!
Ai auzit de super serviciul nostru de consultanta gratuita? Este modul acela fain, prin care ne dorim sa te cunoastem, sa-ti aflam neclaritatile si sa-ti identificam problemele, totul pentru a-ti veni in intampinare cu cele mai bune solutii! Suntem deschisi catre orice intrebare si ne plac provocarile! Ia legatura cu noi!

Ai prins in ofsaid aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T590 cu ceva defectiuni de fabricatie? Se intampla rar, insa, pentru astfel de cazuri exista o garantie de 6 luni.

O asemenea bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T590 e in drum spre tine, la scurt timp dupa ce ai plasat comanda! Serviciul nostru de livrare rapida ti-o pune la dispozitie in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Da-ne un telefon, scrie-ne sau fa-ne o vizita! Gasesti toate informatiile de contact afisate pe site-ul nostru. Te asteptam!

Un montaj realizat de un profesionist te scuteste de multe batai de cap! Apeland la un specialist, nu pierzi timp incercand sa descoperi procedeul de inlocuire a piesei, nu risti sa deteriorezi produsul in timpul procesului si nici nu pui in pericol durata de viata a piesei nou achizitionate si a utilajului, printr-un montaj nesigur.

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura