Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S650
Cod produs
8VZ0KY4B-D
Out Of stock
Descriere
Cand vii in vizita la noi, nu-ti aduce utilajul! Poti avea ghinionul sa traga cu ochiul in depozitul nostru si sa nu-l mai poti lua acasa! Se va indragosti iremediabil de aceste piese de calitate, ce stau mandre pe rafturi, care mai de care! Risti ca o bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S650 sa chicoteasca si sa-i zambeasca insinuant, iar strengarului tau sa-i cada cupa! Noi te-am avertizat!

Alegerile pe care le facem in viata stabilesc traiectoria pe care o urmam. Noi suntem langa tine si iti recomandam mereu sa faci alegeri sanatoase pentru utilajul tau! Atunci cand esti de parere ca el mai poate functiona asa, ca “mai duce”, risti sa constati contrariul. Experienta ne-a invatat ca situatiile neplacute vin fix cand ai nevoie urgenta de el! Nu ezita sa ne suni!

Depozitul nostru nu cunoaste limite!
Bucsele sunt piese de uzura, ce lucreaza “din umbra”, avand diverse roluri: de ghidare, extractie, gaurire si altele. Aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S650 are un obiectiv bine stabilit, de la care nu se abate! Ea joaca un rol important in viata utilajului tau:
• de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea;
• sustine durata de utilizare a miniincarcatorului.

Piesele noastre iti scot utilajul din anonimat!
Serviciul nostru de consultanta gratuita este prietenul de care ai nevoie! Cel caruia ii poti spune ce te supara, ce griji si ce indoieli ai, caruia ii poti cere sfaturi despre piese de schimb si despre utilajul tau, fara sa iti fie teama de critici si tot el este cel pe care te poti baza sa iti raspunda sincer. Nu cerem nimic in schimb! Noi ti-l punem cu drag la dispozitie! Contacteaza-ne!

Se intampla rar! Totusi, daca aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S650 a fost prinsa cu defectiuni de fabricatie la purtator, te poti baza pe o garantie de 6 luni!

Ne dorim sa venim in sprijinul tau cu adevarat! Pentru acest lucru este important ca toate serviciile oferite sa fie unele memorabile! Aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S650 e incantata sa te anunte ca te poate vizita rapid, prin intermediul serviciului nostru de livrare. Mai exact, poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site sau daca ai drum prin zona, te asteptam la sediu!

Pretuieste-ti utilajul pana la capat! Rasfata-l cu piese de schimb performante, dar nu te opri aici! Alege servicii de montaj pe masura! Nu compromite viabilitatea produselor si nici durata de functionare a utilajului tau! Apeleaza la specialisti! Te sustinem si te indrumam spre cele mai corecte optiuni!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura