Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniincarcator Bobcat 453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 453
Cod produs
F9S75GZM-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina miniincarcator Bobcat 453 este disponibila mereu la noi in depozit! Stalpul de rezistenta al motorului de utilaj, aceasta electrovalva este prelucrata din materiale calitative, pentru a rezista indelung in timp. Utilajul tau se confrunta cu anumite probleme cand vine vorba de solenoidul din componenta motorului sau? Avem noi solutia! Contacteaza-ne atunci cand simti ca ceva nu merge asa cum ar trebui. Stabilim impreuna un diagnostic, iar de restul ne ocupam noi!

La baza oricarui parteneriat, ar trebuie sa existe o comunicare directa si transparenta. Pentru noi, nevoile tale reprezinta o prioritate. Iti suntem alaturi oricand si oriunde. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe retelele sociale. Raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine! Nu-ti permiti sa-l irosesti.

Piesele de schimb si rolul lor fundamental
Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Astfel, aceasta bobina miniincarcator Bobcat 453 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Empatizam cu tine si cu utilajul pe care il detii! Problemele pot aparea la orice pas, dar suntem siguri ca o sa le faci fata. Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Aceasta bobina pentru miniincarcator Bobcat 453 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bobina miniincarcator Bobcat 453 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces important. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, ne poti contacta si pe noi. Echipa noastra este foarte bine pregatita si dornica sa-ti cunoasca utilajul!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura