Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
ZGC1UJ8E-D
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau pare arogant astazi? Ti se pare ca lucreaza diferit? Mai cochet si cu bratul pe sus? E clar! Sigur te-a auzit cand vorbeai cu noi la telefon si ii comandai aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S100 deosebita! Nici nu ai apucat sa i-o schimbi pe cea veche si uzata cu acest produs de top si deja, doar cu gandul la ea, pare ca se simte mai bine!

Asteptam cu entuziasm orice semn de la tine! Piesele de schimb reprezinta pasiunea noastra si ne implicam in fiecare colaborare! Dedicam timp si atentie la detalii, astfel incat, sa nu existe nicio eroare! Acordam importanta lucrurilor care conteaza cu adevarat si iti oferim toate motivele sa revii de fiecare data la noi! Contacteaza-ne cu incredere!

Calitatea nu tine de gust! Ci de grija pe care i-o porti utilajului tau!

Aparentele insala de cele mai multe ori! Avem pentru tine un exemplu concret: aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S100 cu adevarat uimitoare! Cu un design simplu si dimensiuni reduse, nu ai zice ca se arunca in cele mai grele misiuni!  Insa, ea este prezenta in aplicatiile cu solicitari ridicate, unde vibratiile sunt problematice.  
De asemenea, aceasta piesa este renumita si pentru:
• manevrabilitate, contribuind la o intrebuintare mai usoara;
• sustinerea duratei de utilizare a utilajului;
• facilitarea prinderii suportului de cupa.

Mizeaza intotdeauna pe sfaturile specialistilor!

Un serviciu pe care merita sa pariezi tot! Merita, insa noi ti-l oferim gratuit! Tot ce ne dorim e sa iei legatura cu noi, sa cunosti echipa si treaba excelenta pe care o putem face pentru tine si utilajul tau! Serviciul nostru de consultanta este disponibil pentru orice intrebare, curiozitate sau nelamurire ai! Mai mult, te ajutam sa identifici rapid piesa de care ai nevoie! Contacteaza-ne!

Garantie
Tuturor ni se intampla sa avem si cate-o zi mai proasta. Daca aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S100 nu se simte in forma si prezinta defectiuni din fabrica, te informam ca, producatorul ofera o garantie de 6 luni. Situatia e greu de intalnit, dar e fain sa stii ca exista o solutie!

Livrare
Atunci cand apelezi la noi, te bucuri numai de servicii alese! Un astfel de serviciu este cel de livrare rapida! Stim cat de important este timpul atunci cand ai o urgenta, asa ca, in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara, aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S100 va ajunge la tine!
Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site sau vino direct la sediu. Ai si posibilitatea sa ne scrii, completand formularul „cere oferta”. Asteptam un semn de la tine!

Montaj
Atunci cand o bucsa este uzata sau deteriorata, va produce zgomote si vibratii, cauzate de contactul metalului cu metalul.
Totodata, si un montaj impropriu poate genera vibratii excesive sau ruperea piesei de imperechere, distrugand componentele. Deci, alegerea unui montaj profesionist iti va salva piesa nou achizitionata si nici nu le va compromite pe celelalte. Fa doar alegeri bune! Noi te putem indruma!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura