Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
3ONBSPCD-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S175 te asteapta in depozitul nostru! Universul pieselor de schimb este imens, fiecare avand un rol strategic in buna functionare a utilajului pe care il detii! Fara bucse, utilajul tau isi pierde din esenta, randamentul sau scazand. Ofera-i acestuia doar piese de schimb la o calitate superioara. Va fi pregatit sa mute muntii din loc!

Noi iti oferim doar produse de top. Calitatea face diferenta in acest domeniu! Vrei sa faci performanta? Contacteaza-ne! Alaturi de noi, afacerea ta va merge ca pe roate. Mai mult, iti suntem alaturi si atunci cand problemele se napustesc asupra activitatii tale. Noi venim cu solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii!

Rolul unei bucse in viata utilajului tau
In general, bucsele indeplinesc mai multe functii, printre care se enumera urmatoarele:
• sustinere
• ghidare
• fixare
Astfel, o bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S175 are responsabilitatea de a asigura o functionare lina si de a reduce uzura masinariei.

Serviciul de consultanta gratuit
Problemele pot aparea oricand si oriunde! Tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Alaturi de noi, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Exact! Iti suntem alaturi atat cu sfaturi utile despre piesele de schimb, cat si cu solutii eficiente pentru problemele cu care te confrunti.

Aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S175 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica.

Livram oriunde in tara! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat S175 iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, te asteptam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Avem ocazia sa ne cunoastem si sa-ti prezentam depozitul nostru, iar tu sa iti ridici personal piesa de schimb.

Din punctul nostru de vedere, montarea unei piese de schimb reprezinta un proces minutios. Apeleaza doar la specialisti din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui. Mai mult, ne poti contacta pe noi. Avem o echipa mai mult decat pregatita sa te ajute!

Dimensiuni:
• 44 X 163 X 128 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura