Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 645
Cod produs
A3IXBFK1-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere Bob-Tach Bobcat 645 este disponibila in depozitul nostru! Esti pasionat de universul utilajelor si al pieselor de schimb? Pasiunea pentru acelasi domeniu ne tine uniti! Iti oferim o gama variata de produse la o calitate superioara. Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb pe masura lui. Alaturi de noi, afacerea ta va da roade!

Atat tu, cat si noi ne dorim sa facem performanta! Situatiile nefavorabile pot aparea oricand. Nu le lasa sa-ti intrerupa activitatea. Tu contacteaza-ne, iar noi venim cu solutii eficiente si rapide. La baza oricarui parteneriat, ar trebui sa existe o comunicare transparenta si directa. Ai sprijinul nostru!

Povestea din spatele pieselor de schimb

In general, bucsele indeplinesc mai multe functii, printre care se enumera urmatoarele:

• sustinere
• ghidare
• fixare

Astfel, o bucsa prindere Bob-Tach Bobcat 645 are responsabilitatea de a asigura o functionare lina si de a reduce uzura masinariei.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
In domeniul in care tu activezi, timpul este cea mai importanta resursa! Suntem constienti de faptul ca nu iti permiti sa-l irosesti. Tocmai din acest motiv, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Prin intermediul acestuia, iti suntem alaturi oricand! Beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul utilajului pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Tu doar trebuie sa ne contactezi. De restul ne ocupam noi!

O bucsa prindere Bob-Tach Bobcat 645 vine alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica. Rareori, ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa fii informat cu privire la acest aspect.

In ceea ce priveste livrarea, avem cateva vesti! Intrucat stim cat de important este timpul pentru tine, noi ne-am gandit la doua scenarii favorabile. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bucsa prindere Bob-Tach Bobcat 645 iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu iti permite sa astepti, te asteptam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Pentru montaj, recomandarea noastra este sa alegi cu grija persoana care se va ocupa de utilajul tau. Orienteaza-te catre specialisti in domeniu! Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor. De asemenea, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Dimensiuni:
• 44 X 163 X 128 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura