Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
V2JCPMIG-RE
Out Of stock
Descriere
Solenoid miniincarcator Bobcat S185 este disponibil pe site-ul nostru! Stiai ca fiecare piesa de schimb are o magie aparte, oferindu-i utilajului puterea de care are nevoie. Utilajul tau este alcatuit dintr-o suita de piese de schimb care impreuna il fac pe acesta sa functioneze la capacitate maxima. Fiecare piesa de schimb are o poveste in spate, presarata cu detalii semnificative.
Un solenoid pentru miniincarcator Bobcat S185 reprezinta o componenta esentiala a motorului unui utilaj. Fara un solenoid, puterea motorului este fada, acesta dand rateuri. Piesele de schimb pot fi privite ca niste piese pe o tabla de sah. Daca una lipseste sau nu poate fi folosita, jocul este inutil. Acelasi lucru se intampla si cu utilajul tau in momentul in care una dintre piese incepe sa se uzeze. Treptat, capacitatea acestuia se micsoreaza, munca ta fiind afectata.
Rolul unui solenoid miniincarcator Bobcat S185
O componenta semnificativa a motorului, solenoidul are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.
Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Problemele pot aparea la fiecare pas. Important este sa stii cum sa le gestionezi ca sa poti sa-ti continui activitatea. Inca de la inceput, am infiintat un serviciu de consultanta gratuit, la baza caruia se afla conceptul de personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii. O sa beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie. Prin intermediul interventiilor la fata locului, iti demonstram ca pe noi distanta nu ne opreste. Important este ca utilajul tau sa fie in siguranta si sa functioneze ca la carte.
Avem grija sa adaugam in colet si certificatul de garantie. Un solenoid miniincarcator Bobcat S185 vine insotit de o garantie de 6 luni.
In ceea ce priveste livrarea, ne poti contacta telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar noi iti vom pregati comanda. Aceasta va fi livrata in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ridica piesa de schimb direct de la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, reusim sa ne cunoastem si sa-ti prezentam depozitul nostru. Alegerea este a ta!
In cazul montajului, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii in domeniu. Lucrand cu un amator, piesa de schimb ar putea avea de suferit. Au existat numeroase situatii in care piesa s-a deteriorat prematur. De asemenea, si noi te putem ajuta atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura