Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat E25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E25
Cod produs
0EF4V617-RE
Out Of stock
Descriere
Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de produse, printre care se numara si electrovalva miniexcavator Bobcat E25 ce are o poveste destul de interesanta. Fiecare piesa transmite o vibratie si reuseste sa te duca cu gandul la ceva anume. Pe tine la ce te duce cu gandul? Pe noi, de exemplu, ne trimite cu gandul la putere si rasfat. Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat E25 ii ofera utilajului tau putere si un moment de rasfat. Ceea ce credem noi ca este combinatia perfecta.
Atunci cand trebuie sa investesti, ai tendinta de a analiza situatia de multe ori pentru ca nu esti sigur. Daca achizitionezi piese de schimb de pe site-ul nostru, ai facut alegerea cea mai buna. Prin prisma calitatii, piesele de schimb reprezinta o investitie pe termen lung atat pentru tine, cat si pentru utilajul tau.
Cum functioneaza o electrovalva miniexcavator Bobcat E25
Fiind destul de atasata de motorul utilajului, rolul acesteia este destul de evident. Corect! Electrovalva este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.
Serviciul de consultanta gratuit
Credem ca deja stii ca noua ne place sa vorbim cu tine. Te rugam sa ne contactezi de fiecare data cand intampini o problema. Legat de acest aspect, prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, ne dorim sa te ajutam cu obstacolele peste care ai dat printr-o maniera diferita. Personalizam solutiile in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Suntem de parere ca asta este un beneficiu destul de important. Mai mult, alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.

Inainte de trimiterea comenzii, ne asiguram ca am introdus in colet si certificatul de garantie pentru ca stim cat de important este. Astfel, o electrovalva miniexcavator Bobcat E25 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.

La capitolul livrare, te lasam pe tine sa alegi care varianta ti se pare mai buna. Fie ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, comanda urmand sa fie livrata in maxim 24 de ore, fie ne faci o vizita la sediul din Bucuresti. Tu decizi!

Partea de montaj reprezinta un proces deosebit intrucat au existat numeroase situatii in care piesele au avut de suferit din cauza unor amatori. Sfatul nostru este sa colaborezi cu persoane care lucreaza in domeniu sau sa ne contactezi pe noi. Echipa noastra abia asteapta sa aiba grija de utilajul tau.
Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura