Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru miniexcavator Bobcat 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 428
Cod produs
CL6H3APB-RE
Out Of stock
Descriere
Tips&tricks despre piesele de schimb pe site-ul nostru! Astazi lumina pica asupra piesei de motor electrovalva miniexcavator Bobcat 428 ce ascunde cateva secrete. Universul pieselor de utilaje este imens, fiecare dintre ele avand o magie proprie. Despre electrovalva pentru miniexcavator Bobcat 428 se spune ca ar fi sufletul pereche al motorului, cei doi fiind de nedespartit. Poate sunt povesti, poate nu, dar stim sigur un lucru: fara electrovalva, motorul nu mai este el insusi.
Acum ca am vorbit despre legatura dintre o electrovalva si motor, ne vom concentra asupra tipurilor de utilaje. Desi piesele pentru utilaje au acelasi rol, tipul de utilaj modifica variabilele ecutiei. In functie de modelul de utilaj, solutia trebuie personalizata intrucat exista sanse sa nu functioneze.

Cum functioneaza o electrovalva miniexcavator Bobcat 428
Fiind destul de atasata de motorul utilajului, rolul acesteia este destul de evident. Corect! Electrovalva este responsabila de oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Serviciul de consultanta gratuit
Credem ca deja stii ca noua ne place sa vorbim cu tine. Te rugam sa ne contactezi de fiecare data cand intampini o problema. Legat de acest aspect, prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, ne dorim sa te ajutam cu obstacolele peste care ai dat printr-o maniera diferita. Personalizam solutiile in functie de tipul de utilaj pe care il detii. Suntem de parere ca asta este un beneficiu destul de important. Mai mult, alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.

Inainte de trimiterea comenzii, ne asiguram ca am introdus in colet si certificatul de garantie pentru ca stim cat de important este. Astfel, o electrovalva miniexcavator Bobcat 428 dispune de 6 luni de garantie, o garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica.

La capitolul livrare, te lasam pe tine sa alegi care varianta ti se pare mai buna. Fie ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, comanda urmand sa fie livrata in maxim 24 de ore, fie ne faci o vizita la sediul din Bucuresti. Tu decizi!

Partea de montaj reprezinta un proces deosebit intrucat au existat numeroase situatii in care piesele au avut de suferit din cauza unor amatori. Sfatul nostru este sa colaborezi cu persoane care lucreaza in domeniu sau sa ne contactezi pe noi. Echipa noastra abia asteapta sa aiba grija de utilajul tau.

Specificatii tehnice
• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura