Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid Bobcat 6691313

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6691313
Cod produs
YST7V8PM-RE
Out Of stock
Descriere
Esti nou in domeniul utilajelor si nu stii de unde sa incepi? Vrei sa inveti lucruri noi si sa-ti tratezi utilajul asa cum se cuvine? Avem noi solutia. Pe site-ul nostru vei gasi articole eficiente care trateaza diferite piese de utilaje/ probleme cu care se poate confrunta acesta. Astazi ne vom focusa asupra piesei solenoid Bobcat 6691313 - o piesa cu un scop clar si concis. Hai si tu in universul pieselor de schimb pentru utilaje! Noi te asteptam!

Avand in vedere faptul ca pentru noi clientii sunt cei mai importanti, tinem sa te anuntam ca scopul nostru principal este sa-ti oferim o experienta placuta in ceea ce priveste procesul de interactiune. Noi ne bazam pe o comunicare eficienta si transparenta, oferind produse de o calitate superioara. De ce ne dorim sa oferim produse de calitate? Intrucat viata utilajului tau se poate imbunatati in functie de calitatea pieselor de schimb, care alcatuiesc intreg tabloul acestuia.

Descriere - solenoid Bobcat 6691313

Piesele de schimb asemenea pieselor de puzzle sunt diferite si unice, fiecare avand un rol clar si concis. In cazul unui solenoid Bobcat 6691313 rolul acestuia poate influenta considerabil buna functionare a utilajului. Aceasta piesa de schimb vizeaza oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.
Oricand ai nevoie...ne gasesti aici

Noi punem accentul asupra unei comunicari directe si transparente, relatia cu clientul fiind intotdeauna situata pe locul 1. Din punctul nostru de vedere, este important sa stii ca ne poti scrie/ telefona oricand te confrunti cu o problema. Suntem aici sa-ti oferim solutii eficiente si rapide, ca sa nu ai de suferit din cauza problemei cu care se confrunta utilajul tau. Ca tot vorbim de solutii eficiente, presupun ca ai auzit de noul nostru serviciu de consultanta gratuit. Tocmai din acest motiv, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.
In ceea ce priveste garantia, inaintea de pregatirea coletelor, ne asiguram ca in fiecare cutie este adaugat certificatul de garantie. Este important sa stii ca garantia dureaza doar 6 luni si poate fi folosita doar atunci cand piesa ta de schimb se confrunta cu o problema din fabrica.

Deoarece stim ca nimanui nu-i place sa astepte, ne-am gandit sa te anuntam ca toate comenzile vor fi distribuite in maxim 24 de ore. In ceea ce priveste modul in care poti comanda, fie ne apelezi, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Te asteptam!

In ceea ce priveste montajul, te rugam sa apelezi la ajutorul unui specialist in domeniu. Au existat numeroase situatii in care colaborarea cu un amator a adus cu sine deteriorarea prematura a produsului. In cazul in care nu cunosti niciun specialist, ne poti contacta telefonic. Abia asteptam sa-ti fim de ajutor!

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura