Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat 864

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 864
Cod produs
XE9J57PY-RE
Out Of stock
Descriere
Ti-ai achizitionat un utilaj si nu stii exact cum functioneaza acesta? Ai anumite nelamuriri in ceea ce priveste piesele de schimb si nu stii de unde sa te informezi? Bine ai venit pe site-ul nostru. Gasesti aici tips&tricks utile, indiferent de tipul de utilaj pe care il detii. In articolul de fata, vom aborda o piesa de schimb esentiala, si anume, acest Actuator miniincarcator Bobcat 864 ce nu poate lipsi din viata utilajului tau.

Piesele de schimb sunt asemenea unor plante. Cu cat ai grija de ele si le asiguri un mediu placut, cu atat mai mult vor rezista. Atat piesele de schimb, cat si utilajul in sine, necesita o atentie speciala. Daca iti doresti ca utilajul tau sa-ti fie alaturi cat mai mult, trebuie sa te asiguri ca ii faci revizii periodice, ingrijindu-te de toate componentele acestuia.

Portretul unui actuator pentru miniincarcator Bobcat 864

O piesa destul de importanta care iti ajuta utilajul sa-si duca la bun sfarsit treaba, acest actuator miniincarcator Bobcat 864 reprezinta cuiul de siguranta al utilajului. De ce? Pentru ca acesta face legatura intre joystick si distribuitorul hidraulic. Mai mult, acesta se ocupa cu modificarea impulsurilor electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic, si comenzile de mars pe care acesta le controleaza.

Totul despre noi

Hai sa-ti povestesc ceva interesant despre echipa noastra. Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta, menit sa te ajute atunci cand te confrunti cu anumite probleme. Astfel, ne dorim sa-ti prezentam conceptul de personalizare a solutiilor in functie de problema clientului. Avand in vedere ca fiecare utilaj este unic si diferit, este important sa te ocupi de intretinerea acestuia asa cum se cuvine. Noi iti venim in ajutor cu solutii adaptate utilajului pe care il conduci, simplificand astfel problemele care pot aparea pe parcurs. De asemenea, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.

Garantia reprezinta un document menit sa te ajute sa-ti repari/ inlocuiesti o piesa de schimb care a ajuns la tine cu anumite defectiuni. Pentru ca ne pasa de clientii care ne trec pragul, ne asiguram de fiecare data ca adaugam certificatul de garantie in colet. Este important sa tii minte ca garantia acestui actuator miniincarcator Bobcat 864  este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, ti-am pregatit o surpriza. Piesa de schimb comandata de tine o sa ajunga in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, indiferent de locul in care te afli. Asa cum am mentionat anterior, bunastarea clientilor este pentru noi prioritatea numarul 1. In privinta comenzilor, fie ne contactezi pe noi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este privit drept un proces important, intrucat pot exista situatii nefericite in care piesa de schimb se poate deteriora prematur. De ce? Din cauza colaborarii cu un amator. Astfel, noi iti sugeram sa apelezi, intotdeauna, la un specialist in domeniu. De asemenea, vrem sa-ti reamintim ca ne poti contacta personal si pe noi.

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura