Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura etansare culbutori autopropulsata Case 2500SP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 2500SP
Cod produs
U2JZ9EKD-C
Out Of stock
Descriere
Chiar daca o asemenea garnitura etansare culbutori Case 2500SP pare o componenta mai lipsita de importanta in ansamblul utilajului, afla ca vei avea neaparat nevoie de ea atunci cand ai de facut reparatii la motorul utilajului si ai de desfacut si de refixat la loc suruburile de la capacul de culbutori.
Asa ca e bine sa o ai la indemana intr-un astfel de moment, mai ales daca stii ca este vorba despre o componenta calitativa, care a dovedit si in alte situatii rezistenta si fiabilitate. Noi o gazduim deja pe rafturile noastre, avem pentru achizitia ei un pret extrem de bun, iar timpul de livrare, un alt aspect de care esti cu siguranta interesat, va fi unul redus.
Asteptam apelul tau, daca esti interesat de aceasta garnitura de etansare din oferta noastra!

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Cumpara cu incredere aceasta garnitura etansare culbutori pentru autopropulsata erbicidat Case 2500SP pentru ca o astfel de componenta poate asigura o buna izolare intre suruburile ce prind capacul de culbutori si capacul propriu zis.
Daca ceea ce folosesti este de calitate si in stare buna, vei preveni aparitia pierderilor de ulei, iar impuritatile nu vor ajunge in motor. Foloseste-o, pentru ca asigura si o buna etansare, asa incat sa nu se auda zgomotul facut de culbutori.

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

O astfel de garnitura de etansare surub capac culbutori are si certificat de garantie - va ramane valabil 6 luni de la achizitie, pentru un eventual defect de fabricatie! Vrem sa te stim multumit de achizitiile facute de la noi!

Avem piese de inalta calitate si servicii de top!
Livram produsele noastre atat de repede, incat te vei intoarce in curand la munca, iar utilajul tau va fi la 100% capacitate! Primesti aceasta garnitura etansare culbutori Case 2500SP in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal, direct din sediul nostru, daca esti pe aproape si iti face placere sa ne vizitezi! Asadar, apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, daca vrei sa inregistrezi o comanda!

Montajul este un moment hotarator, care determina evolutia piesei, in functie de cum este efectuat! Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura