Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura etansare surub culbutori buldozer Komatsu D68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D68 D68ESS-12E0
Cod produs
ESUC5FYQ-C
Out Of stock
Descriere
Nu considera ca o asemenea garnitura de etansare precum aceasta garnitura etansare surub culbutori Komatsu D68 din oferta noastra este o componenta lipsita de importanta in buna functionare a utilajului tau. Are cu siguranta rolul ei, despre care iti vom reaminti putin mai incolo.
Ce vrem sa stii acum este ca vorbim despre o garnitura de etansare calitativa, la cel mai bun pret! Asa ca profita de oferta noastra si nu te gandi macar sa o refolosesti pe cea existenta pe utilaj, cand ai la indemana asa un reper nou, fiabil si rezistent conditiilor de exploatare la care va fi supus.
Te-ai hotarat? Asteptam atunci apelul tau, ca sa stim datele livrarii. Si daca inca nu te-ai hotarat, un apel telefonic este binevenit, pentru a primi mai multe detalii!

Probabil ca cea mai buna idee pentru tine ar fi sa ne apelezi, sau sa ne vizitezi! Echipa noastra de agenti transforma defectiunea intr-o oportunitate catre eficienta! Mai multa putere, mai multa energie pentru utilajul tau! Asta inseamna sa cumperi corect si sa respecti nevoile reale ale masinariei pe care o conduci si fara de care nu ti-ai mai duce la bun sfarsit treaba!

Povestea succesului incepe cu produse de inalta calitate!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Cumpara cu incredere aceasta garnitura etansare surub culbutori pentru buldozer Komatsu D68 pentru ca o astfel de componenta poate asigura o buna izolare intre suruburile ce prind capacul de culbutori si capacul propriu zis. Daca este de calitate si in stare buna, este in masura sa previna aparitia pierderilor de ulei, iar impuritatile nu vor ajunge in motor. Foloseste-o, pentru ca asigura si o buna etansare, asa incat sa nu se auda zgomotul facut de culbutori.

O astfel de garnitura de etansare zgomot culbutori se poate monta si pe Komatsu D68ESS-12E0 si are si certificat de garantie - va ramane valabil 6 luni de la achizitie, pentru un eventual defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit de achizitiile facute de la noi!

Nu lasa calitatea sa-ti scape printre degete!
Ai nevoie de ajutor? Trebuie doar sa formezi numarul nostru de telefon! Fie ca ai comandat de la noi, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti aceasta garnitura etansare surub culbutori Komatsu D68 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne telefonic sau completeaza o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Daca ai nevoie de ajutor si la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura