Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura etansare surub culbutori Komatsu WA270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA270 WA270PT-3
Cod produs
NTPXR3JQ-C
Out Of stock
Descriere
Cand stii ca urmeaza sa te apuci sa umbli pe la culbutori, nu uita ca vei avea nevoie si de o garnitura etansare surub culbutori Komatsu WA270 noua - atunci cand desfaci si pui la loc suruburile de la capacul de culbutori, garnitura de etansare existenta trebuie inlocuita, ca sa nu apara incidente ulterioare in functionarea motorului utilajului.
Asa ca, mai uita-te o data la pozele alaturate, ca sa vezi cat de calitativa este o astfel de componenta din oferta noastra, un reper care a dovedit rezistenta si fiabilitate.
Noi asteptam apelul tau la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site, ca sa stim unde ai nevoie de ea, unde sa o expediem imediat ce ai plasat o comanda!

O activitate desfasurata in domeniul Constructiilor sau al Agriculturii iti ofera multe satisfactii, dar si foarte multe provocari! Declarandu-ne cunoscatori ai acestui univers tehnic, stim foarte bine care sunt nevoile tale reale si respectam timpul tau atat de pretios! Hai sa identificam impreuna piesele de schimb perfect compatibile! Te vom ajuta sa iei o decizie cel putin favorabila pentru tine, pe termen lung!

Investitiile tale sunt pe maini bune alaturi de noi!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

O astfel de garnitura de etansare surub capac culbutori se poate monta si pe Komatsu WA270PT-3 si are si certificat de garantie - va ramane valabil 6 luni de la achizitie, pentru un eventual defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit de achizitiile facute de la noi!

Alege sa cumperi aceasta garnitura etansare surub culbutori pentru incarcator frontal Komatsu WA270 pentru ca o astfel de componenta poate asigura o buna izolare intre suruburile ce prind capacul de culbutori si capacul propriu zis. Alege si tu calitatea, pentru ca aceasta componenta este in masura sa previna aparitia pierderilor de ulei, iar impuritatile nu vor ajunge in motor. Foloseste-o, pentru ca asigura si o buna etansare, asa incat sa nu se auda zgomotul facut de culbutori.

Nu lasa calitatea sa-ti scape printre degete!
Este o incantare sa privesti de pe margine atmosfera din birourile noastre, intr-o zi obisnuita de munca! Mediul este pe cat de placut, pe atat de alert, intrucat suntem permanent focusati pe expedierea rapida a produselor! Primesti aceasta garnitura etansare surub culbutori Komatsu WA270 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si joace unicul rol. Modalitatea in care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Cu alte cuvinte, montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Asadar, ce ne ramane de facut? Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza, chiar daca la prima vedere totul pare simplu si ieftin. In aproape toate cazurile pe care le-am intalnit, realitatea s-a dovedit fix contrarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura