Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura etansare surub culbutori excavator Komatsu PC250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC250 PC250-6 PC250LC-6
Cod produs
5ELXZPAW-C
Out Of stock
Descriere
Stii si tu, daca ne cunosti, ca de cate ori intri pe site-ul nostru, problema ta tehnica se rezolva. Nu conteaza despre ce este vorba, poate fi o defectiune mica sau una complexa, pe ajutorul nostru poti conta de fiecare data.
Acum iti propunem aceasta garnitura etansare surub culbutori Komatsu PC250 prezentata si in imagini, o componenta de calitate, pe care este bine sa o ai la indemana ori de cate ori vei desface suruburile ce prind capacul de culbutori.
Facuta sa reziste conditiilor de exploatare, o asemenea garnitura etansare zgomot culbutori are in oferta noastra si un pret prietenos si asteapta apelul tau, pentru a ne da datele de livrare, cuminte pe rafturi, alaturi de mii si mii de alte piese!
Suna-ne si hai sa aflam daca este produsul pe care il cauti acum!

Probabil ca cea mai buna idee pentru tine ar fi sa ne apelezi, sau sa ne vizitezi! Echipa noastra de agenti transforma defectiunea intr-o oportunitate catre eficienta! Mai multa putere, mai multa energie pentru utilajul tau! Asta inseamna sa cumperi corect si sa respecti nevoile reale ale masinariei pe care o conduci si fara de care nu ti-ai mai duce la bun sfarsit treaba!

Nu inceta sa te informezi! Poti deveni mai productiv in cativa pasi simpli!
Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

O astfel de garnitura de etansare zgomot culbutori se poate monta si pe Komatsu PC250-6, Komatsu PC250LC-6, Komatsu PC250LC-6LE si Komatsu PC250HD-6Z si are si certificat de garantie - va ramane valabil 6 luni de la achizitie, pentru un eventual defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit de achizitiile facute de la noi!

Cumpara cu incredere aceasta garnitura etansare surub culbutori pentru excavator Komatsu PC250 pentru ca o astfel de componenta poate asigura o buna izolare intre suruburile ce prind capacul de culbutori si capacul propriu zis. Daca este de calitate si in stare buna, este in masura sa previna aparitia pierderilor de ulei, iar impuritatile nu vor ajunge in motor. Foloseste-o, pentru ca asigura si o buna etansare, asa incat sa nu se auda zgomotul facut de culbutori.

Cateodata calitatea este tot ce conteaza!
Ai nevoie de ajutor? Trebuie doar sa formezi numarul nostru de telefon! Fie ca ai comandat de la noi, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti aceasta garnitura etansare surub culbutori Komatsu PC250 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne telefonic sau completeaza o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Daca ai nevoie de ajutor si la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura