Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rezervor hidraulic pentru buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
9L6ZX0PB-RA
Out Of stock
Descriere
Stabilitatea si implinirea, atat in viata, cat si in afaceri, vin din alegeri: alegerile neinspirate duc intr-o zona umbroasa, plina de anxietate si stres, pe cand cele corecte iti asigura un trai cu multumire. Acest rezervor hidraulic buldoexcavator Komatsu WB156 este compatibil cu  WB156-5 si cu WB156PS-5 si este  produsul pe care echipa noastra de specialisti in domeniu il recomanda, asa incat tu sa te poti bucura de o functionare optima a masinariei pe care o ai in grija. Rezervorul este locul in care uleiul hidraulic se intoarce dupa ce a fost folosit, filtrat si racit, pentru a fi din nou aspirat de pompa hidraulica. Datorita busonului special, acesta permite si eliberarea presiunii de aer acumulate in rezervor, sau depresurizarea acestuia, fiind, asadar, o piesa centrala, de maxima importanta.

Achizitii noi, fara stres!
Acest rezervor hidraulic pentru buldoexcavator Komatsu WB156 este un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Chiar si asa, articolul nu este infailibil, iar noi recomandam sa ai grija la cateva detalii: inlocuieste cu atentie filtrele hidraulice si uleiul hidraulic, rezervorul trebuie sa ramana necontaminat. Ai grija, deteriorarea datorita socurilor mecanice, sau ca urmare a folosirii de substante nepermise pot duce la pierderea etanseitatii rezervorului!

La noi, suportul si consultanta sunt din partea casei!
Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Acest rezervor hidraulic buldoexcavator Komatsu WB156 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un rezervor hidraulic buldoexcavator Komatsu WB156 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice :
26.2 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura