Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri cutie viteze buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
62EXYAQP-A
Out Of stock
Descriere
Este acest produs piesa de schimb pe care o cauti? Acest set discuri buldoexcavator New Holland 575 face parte din cea mai solicitata colectie pentru sistemul de transmisie, marca Dana Spicer! Calitatea discurilor este celebra, avand in vedere ca au fost prelucrate impecabil, intr-unul dintre cele mai inovative ateliere de creatie tehnica! Setul compus dintr-un disc de frictiune si un contradisc metalic este permanent disponibil pe rafturile noastre. La solicitarea lui primesti si consultanta, iar livrarea se face rapid, in toate zonele tarii!

Depozitul nostru este un fel de turn de control din care vin si ies toate actiunile consultantilor impreuna cu clientii. Scopul actiunilor noastre tine intotdeauna de nevoile reale ale utilajului. Alaturi de noi ai sansa sa poti achizitiona piese de schimb de toate categoriile, indiferent unde in lume au fost fabricate. Insa tine cont de sfaturile specialistilor atunci cand vine vorba de intretinerea lor. Nimic nu este permanent! Cu atat mai putin o piesa de schimb supusa tensiunilor si socurilor mecanice din timpul rutinei de munca! Ia initiativa si vorbeste cu un angajat! Vei fi asistat pe tot parcursul experientei tehnice!
Produsul este perfect compatibil si cu modelul New Holland 575E.

Ai un utilaj mofturos? Ne ocupam noi!

Acest set discuri cutie de viteze pentru buldoexcavator New Holland 575 este un produs compus din doua elemente esentiale: discul de frictiune si contradiscul metalic. Amandoua servesc cutiei de viteze, oferindu-i acesteia mai multa eficacitate la exploatare. Discul de frictiune, acoperit cu un strat de material celuloid abraziv, transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Contradiscul metalic preia miscarea de rotatie de la discurile sinterizate si o transmite catre axul pe care discurile metalice sunt montate, ax ce se afla la interior. Atentie! Uzura lor diminueaza transmisia cuplului si le face sa patineze!
Stim ca iti este greu! Avem consultanta gratuita pentru tine!

Daca ai vedea cum arata o zi de munca normala pentru un singur angajat, ai putea intelege de ce a fost nevoie sa concepem serviciul nostru gratuit de consultanta! De nevoie! Nu a noastra, ci a clientilor nostri, care s-au implicat intr-o industrie grea, care le antreneaza atat rabdarea, cat si portofelele. Atunci cand colaborezi cu noi, primesti relaxarea unei experiente tehnice personalizate si, in general, te bucuri de o buna calitare a serviciilor! Trebuie sa ne suni, tocmai pentru a ne face cunoscut cazul tau, asa ca nu ezita, si nici nu astepta defectiuni mai grave!

Piesele noastre sunt selectii sigure, care nu-ti vor crea neplaceri! Aproape ca scrie pe fruntea noastra ca avem cate un certificat de garantie pentru fiecare! In acest caz, un set discuri buldoexcavator New Holland 575 este asigurat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Expedierea produselor noastre este cea mai placuta surpriza! Astazi comanzi piesa, iar maine te cauta curierul. Atat cat depinde de noi, acesta este obiectivul propus! Acest set discuri buldoexcavator New Holland 575 poate ajunge la tine in 24 de ore. Il poti ridica si personal din sediu nostru. Dar inainte de toate, apeleaza-ne sau depune o cerere pe site!
Specificatii tehnice contradisc metalic:
45 de dinti la interior
Grosime: 1,8 mm
Diametru interior: 92 mm
Diametru exterior: 133 mm

Specificatii tehnice disc frictiune:
54 de dinti la exterior
Grosime 2.7 mm
Diametru interior: 100 mm
Diametru exterior: 139 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura