Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 742
Cod produs
0FL3GMTP-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat 742 are calitati foarte bune, iar tu, vazandu-le, vei sti ca ai facut alegerea perfecta pentru a asigura buna functionare a utilajului tau. Alege produsul nostru original si bucura-te de o investitie inspirata! Aceasta piulita calitativa si sigura, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul. Asemenea piulite sunt elemente de prindere si fixare extrem de importante.
Ele trebuie sa respecte compatibilitatea perfecta cu utilajul la care vor fi montate, astfel incat sa se potriveasca rotilor si sa asigure maximul de stabilitate in timpul exploatarii vehiculului. Daca ai dubii in ceea ce priveste compatibilitatea oricarei piese de schimb pe care ai vrea sa o achizitionezi, consultantii nostri sunt aici, pentru tine!

Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat 742 face toata diferenta!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta!
Daca in drumul tau catre remedierea defectiunilor ai intalnit mai multi dirijori decat instrumentisti, inseamna ca inca nu ai cunoscut profesionisti adevarati! Poate ca te intrebi cine dirijeaza la noi in firma. Ei bine, raspunsul este cat se poate de surprinzator: interesul!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile clientului!

Indrazneste sa accesezi un alt nivel de performanta in afacere, achizitionand piese de schimb originale si certificate! O piulita de prezon miniincarcator Bobcat 742 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

O piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 742 este exact imboldul de care ai nevoie pentru a incepe sa ai incredere in produsele de schimb pentru utilajele tale. Iar, colaborand cu noi, te vei bucura si de o livrare excelenta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Ea va ajunge la tine in doi timpi si trei miscari!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Nu e de mirare ca o piesa de schimb care a fost montata cu stiinta, poate sa traiasca mai mult si sa fie de doua ori mai eficienta! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura