Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 610
Cod produs
GY0RZSXA-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti un articol original, perfect pentru utilajul tau, fiabil si rezistent, care nu te va dezamagi niciodata? Iti recomandam sa iti indrepti privirea catre  aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat 610 care este o piesa de schimb fiabila, durabila si de incredere, ce prezinta calitati de neegalat! Aceasta piulita, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul.
Altfel spus, pentru a asigura atat conexiunea rotilor cu vehiculul tau, cat si stabilitatea acestora, se folosesc piese de mici dimensiuni ce se numesc prezoane, care se infileteaza cu ajutorul acestui tip de piulita, iar astfel se asigura o fixare corecta, ca la carte. Aici, la noi, vei gasi mereu cele mai bune produse, dar si oferte care mai de care mai apetisante!

Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat 610 este o piesa de schimb de top!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila!
• Consideram ca o identificare coerenta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj,  oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Atunci cand primesti un produs de calitate, original si certificat, te simti bine, linistit si sigur in munca ta! O piulita de prezon miniincarcator Bobcat 610 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

O piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat 610 sparge gheata! Te poti bucura chiar acum de un produs de top, livrat rapid, direct la usa ta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Curierii cu care noi colaboram iti livreaza articolul in cele mai bune conditii, oriunde te-ai afla!

Noi suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru montaj clientilor nostri! De ce? Unul dintre criteriile care ne fac sa fim asa este experienta noastra! Poti intelege ca in multi ani de experienta am intalnit nenumarate situatii, unele mai zbuciumate decat altele, in care montajul necorespunzator a compromis, pe deplin, si ultima urma de investitie.

• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura