Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru incarcator telescopic JLG 307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JLG 307
Cod produs
7LW62XQJ-RA-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti vor recomanda un simering butuc incarcator telescopic JLG 307 de exceptie! O piesa cu adevarat rezistenta, care va prelungi durata de functionare a utilajului tau! Acest simering a fost fabricat din cele mai bune materiale, precum NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta. Piesa are rolul de a etansa grupul reductor la locul de montaj pe fuzeta, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior! Comanda acest produs original Carraro numaidecat! Livrarea lui nu dureaza mai mult de 24 de ore!

Cand piata de desfacere prezinta milioane si milioane de variante de piese de schimb, cel mai sigur lucru pe care il poti face este sa intrebi specialistii. La noi ai parte de o echipa profesionista care stie ce inseamna timpul pentru tine! Noi intelegem ca un utilaj nu ti l-ai luat de decor, activitatea ta depinde de el. Ne punem motoarele in functiune si gasim solutia cea mai buna. Piesele de schimb sunt deja pe rafturile depozitului nostru, iar service-ul mobil e mereu pregatit!

Simering butuc incarcator telescopic JLG 307 - indeplineste criteriul calitatii!

Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Un produs certificat iti ofera siguranta si confort. Este perfect atunci cand esti sigur de achizitia facuta. Asa se intampla si atunci cand cumperi un simering butuc pentru incarcator telescopic JLG 307 original, caci articolul ajunge la tine insotit de garantie. Timp de 6 luni esti acoperit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un simering butuc incarcator telescopic JLG 307 va ajunge la tine in perfecta stare, rapid si sigur. Iti oferim o livrare corecta si ne straduim ca tu sa primesti produsul in cel mai scurt timp posibil. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

180mm diametru exterior
150mm diametru interior
14.5, respectiv 16mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura