Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa ghidaj pentru incarcator frontal Case 121E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 121E
Cod produs
4BGUZI8J-C
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa ghidaj pentru incarcator frontal Case 121E este instrumentul perfect prin care poti obtine un mecanism de directie sigur. Piesa aceasta merita atentia ta, intrucat este prelucrata impecabil, dupa cele mai moderne metode tehnice si provine din cadrul atelierelor Original Carraro!
Cel mai important criteriu de selectie al ei este, evident, calitatea! O bucsa mai slaba, care se uzeaza prematur, poate deveni un factor de risc pentru conducatorul utilajului! Asadar ai grija ce cumperi atunci cand trebuie sa faci imbunatatiri pe la elementele de transmisie! Cere acum o oferta pentru aceasta bucsa ghidaj incarcator frontal Case 121E si vei fi pe deplin multumit!

Oricand ai nevoie de o piesa de schimb, considera ca noi suntem solutia! Depozitul nostru gazduieste echipamente de ultima generatie pentru orice tip de utilaj! Satisface si cei mai pretentiosi clienti, punand la dispozitia lor serviciul de consultanta, gratuit, un serviciu atat de folositor! Agentii nostri sunt interesati sa cunoasca, sa inteleaga si sa indeplineasca nevoile tale, fiind pregatiti sa actioneze in timp util, pentru a-ti rezolva toate problemele!

Nu inceta sa te informezi! Poti deveni mai productiv in cativa pasi simpli!

Cum spuneam, aceasta bucsa ghidaj incarcator frontal Case 121E se vinde in orice zona a tarii. Termenul de livrare inseamna de obicei 24 de ore, mai ales daca plasezi comanda intr-o zi lucratoare, in prima parte a acesteia. Comanda se face la telefon sau pe site. Livrarea se face prin curierat rapid, iar plata se achita in sistem ramburs. Clientii din aria Bucuresti-Ilfov pot lua produsul chiar de la noi, de la sediu.

Un serviciu oferit pentru a te bucura de functionarea optima a piesei este interventia mecanicilor la punctul de lucru al echipamentului. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii si programari! Echipa noastra poate veni in intampinarea ta daca esti imobilizat. Colaboram cu profesionisti din mai multe zone din tara, iar ei pot raspunde prompt cerintelor noastre de a-ti oferi asistenta acolo unde te afli.

Dimensiuni:

Diametru exterior 20mm
Diametru interior 12mm
Inaltime 25mm
Inaltime guler 4.5mm
Diametru exterior guler 26mm

Cod proodus: 4BGUZI8J-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura