Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420, 420D, 420E
Cod produs
RTISK8XY-A-CD
Out Of stock
Descriere
Cand defectiunile vin gramada peste tine si nu mai stii pe unde sa scoti camasa, ar trebui pur si simplu sa te desparti de vechile obiceiuri si sa gasesti remediul potrivit. Nu uita ca atunci cand faci o noua selectie pentru utilajul tau, calitatea primeaza! Cand ai de facut reparatii la sistemul de transmisie finala, alege acest simering butuc buldoexcavator Caterpillar 420 de la noi din depozit. Piesa noastra de schimb joaca un rol esential in sanatatea de durata a grupului reductor pe care il etanseaza! Aceasta componenta este una originala Carraro si o poti gasi oricand in depozitul nostru!

Daca vrei sa aduci cateva schimbari cu adevarat utile activitatii pe care o intreprinzi, ai grija sa fii inconjurat de oameni care stiu cum sa-ti prescrie o reteta personalizata. Nu mai este un secret ca fiecare utilaj detine propria poveste si ca trebuie tratat corespunzator, asa cum a fost el proiectat. Asa ca fii atent la ce ii place si ce nu, iar cand ai dubii cu privire la alegerile pe care esti pe cale sa le faci, apeleaza la noi cu incredere!

Acest simering butuc buldoexcavator Caterpillar 420 joaca un rol esential in angrenajul utilajului tau!

Acest este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala. Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este fabricata din NBR Cauciuc Nitril Butadin. Are o carcasa metalica exterioara, rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta gratuita!

Serviciul acesta gratuit de consultanta pe care il oferim clientilor nostri, fara exceptie, este acel ceva care creeaza dependenta! De ce facem acest lucru? In primul rand pentru ca ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine. In al doilea rand pentru ca orice piesa de schimb trebuie bine identificata. Cu alte cuvinte, consultanta este indispensabila daca vrem sa facem o investitie inteligenta!

Este normal sa te ingrijorezi pentru calitatea produselor, insa alaturi de noi esti invitat sa faci un exercitiu de relaxare! Acest simering butuc Caterpillar 420 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Ne miscam rapid cu expedierea produselor noastre. Primesti acest simering butuc buldoexcavator Caterpillar 420 in 24 de ore, oriunde in tara. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa intri pe site sa descoperi mai multe!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita! Aceasta piesa este compatibila si cu modelele Caterpillar 420D si Caterpillar 420E.

Specificatii tehnice:
180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura