Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case Puma 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 125
Cod produs
I79EJX4W-A-MI
Out Of stock
Descriere
Nu lasa defectiunile sa te depaseasca! Pur si simplu actioneaza la momentul potrivit si ia cele mai bune decizii! Pe o piata tehnica atat de bine dotata vei gasi, fara gres, piese de top, fara sa simti ca investesti o avere!

Acest simering butuc tractor Case Puma 125 este pe lista celor mai performante elemente de transmisie! Prelucrat impecabil si extrem de fiabil, joaca un rol esential in sanatatea de durata a grupului reductor.

Pe cat de simplu este el conceput, pe atat de vitala este actiunea lui: mentine interiorul angrenajului in izolare, protejandu-l de factorii externi care pot patrunde acolo. Produsul nostru este prelucrat de catre cei mai buni ingineri din lume, in cadrul fabricilor Carraro si este permanent disponibil in depozitul nostru!

Provocarile tale reprezinta oportunitatea noastra de a te ajuta! Sa ne regasim eforturile depuse in rezolvarea problemelor clientilor, aceasta este una dintre cele mai mari satisfactii pe care le avem, ca echipa!
Te rugam sa ne apelezi ori de cate ori ai nevoie de o informatie! Avem cate un raspuns pentru fiecare intrebare, avem timp de calitate si o foarte buna conexiune cu nevoile tale! Actionam intr-un mod personalizat, in functie de categoria utilajului si, dupa ce identificam impreuna piesele de schimb, ne grabim sa intri rapid in posesia lor!

Succesul este rezultatul tuturor actiunilor tale!
Acest simering butuc pentru tractor Case Puma 125 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta gratuita!
Serviciul acesta gratuit de consultanta pe care il oferim clientilor nostri, fara exceptie, este „ceva-ul” acela care creeaza dependenta! De ce facem acest lucru? In primul rand pentru ca ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul clientilor. In al doilea rand pentru ca orice piesa de schimb, trebuie bine identificata, bine montata, bine intretinuta in angrenajul din care face parte... Cu alte cuvinte, consultanta este indispensabila daca vrem sa facem o investitie inteligenta!

Am inteles foarte bine cum totul este supus vitezei, cu atat mai mult activitatea unui producator! Primesti acest simering butuc tractor Case Puma 125 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Nu uita ca detaliile fac diferenta! Opteaza pentru un montaj complet!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului.
Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: I79EJX4W-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura