Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru tractor Case Puma 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
O46M3RZF-R-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, recomandarea noastra este sa inlocuiesti la timp piesele uzate sau defecte cu unele de calitate superioara. Aceastea asigura o reparatie de durata si determina functionarea in parametri optimi a utilajului tau. Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca esti in locul potrivit! Iti punem la dispozitie aceasta cruce de planetara Case Puma 125 ce va deveni cea mai buna prietena a tractorului tau. Iar pe prieteni stii ca te poti baza intodeauna!

Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, timpul este una dintre cele mai importante resurse. Sa ne imaginam urmatoarea situatie. Starea vremii permite executarea unor lucrari, dar starea utilajului - care s-a hotarat brusc sa nu mai functioneze - nu. Iata cu adevarat un moment de criza. Daca adaugam la cele spuse pana acum si scenariul in care pana la repararea utilajului starea vremii devine nefavorabila, atunci e din ce in ce mai dramatic. Iti propunem o solutie. Sa inlocuiesti la timp piesele uzate ale utilajelor. Iti mai propunem o solutie. Sa colaborezi cu cineva care te poate ajuta intr-un timp cat mai scurt. Noi adica! Iar cea mai importanta solutie este sa alegi prietenia componentelor originale Carraro!

Cruce de planetara Case Puma 125 - piesa cu care utilajul tau se va mandri!

Te indrebi ce poate face o cruce de planetara? Te lamurim noi. O astfel de piesa este special conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Piesa - piese - fredonam informatii despre piese!
Adevarul e ca de cand cu serviciul nostru gratuit de consultanta am ajuns sa si fredonam informatiile despre piesele de schimb! Nu ca nu ne-ar placea asta, doar am facut o constatare. Nu te speria daca nu avem glasurile incalzite, informatia pe care noi o oferim e obiectiva si pertinenta!

Fiind o piesa de inalta calitate, aceasta cruce de planetara pentru tractor Case Puma 125 beneficiaza de o garantie valabila un an de la data achizitiei. Alege-o cu incredere!

Asteptarea nu e in meniul nostru zilnic. Asa ca iti livram aceasta cruce de planetara Case Puma 125 prin curier rapid, in 24 de ore. Dar asta nu te impiedica sa ridici personal produsul, asa ca te asteptam la depozitul nostru!

In cazul in care cauti si un service specializat, tot noi putem fi solutia optima! Vom lua legatura cu una dintre echipele noastre de mecanici colaboratori, ce va veni direct la locul in care se afla utilajul tau.
Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura