Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru buldoexcavator Case 695ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695ST
Cod produs
V6CGLFI0-A-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand trebuie sa faci o selectie buna pentru sistemul transmisiei finale, ai in vedere acest simering butuc buldoexcavator Case 695ST prelucrat intr-o fabrica de top! Producatorul Original Carraro ofera o mare greutate pietei tehnice pentru utilaje, cu fiecare colectie de top pe care o lanseaza! Piesa noastra de schimb se comporta ca o investitie pe termen lung! Avand in vedere cat de bine este ea prelucrata, promite sa reziste celor mai intense experiente de munca!
Pe cat de simpla este, pe atat de complex este rolul pe care aceasta il joaca in grupul reductor: etanseaza perfect si protejeaza impotriva factorilor externi care pot dezechilibra functionarea.

Depozitul nostru este locul in care poti rasufla usurat, vazandu-te inconjurat de atatea echipamente de ultima generatie! Avem piese de schimb pentru toate categoriile de utilaje, insa nu ne oprim aici! Angajatii nostri sunt dispusi sa iti raspunda prompt solicitarilor si sa actioneze intr-un mod corespunzator, in functie de modelul utilajului pe care il conduci! Asteptam apelul tau sau, si mai mult, asteptam sa ne vizitezi pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Putem sa discutam despre utilajul tau si sa te sfatuim in legatura cu pobilitatile de montaj si de intretinere pe termen lung!

Cateodata calitatea este tot ce conteaza!
Acest simering butuc pentru buldoexcavator Case 695SR este original, prelucrat in cele mai fine detalii si extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Te scoatem din impas! Aici beneficiezi de consultanta gratis!
Poate ca simti ca esti usor depasit de anumite probleme tehnice! Sunt sanse mari sa faci ceva gresit, insa exista un singur mod prin care poti afla acest lucru! Suntem aici pentru tine! Putem sa aflam impreuna care sunt regulile de mentenanta ale utilajului pe care il conduci! Cunoscandu-l mai bine, nu vei mai avea probleme in intretinerea lui pe termen lung!
Te ajutam sa afli care este modalitatea personalizata prin care il poti mentine la capacitatea lui maxima! Identificam rapid piesele compatibile, iti oferim cateva contacte pentru montaj, informatii de ultima ora si disponibilitatea noastra de a veni catre tine atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde!

Pentru neplacutele defectiuni din fabrica, exista un certificat de garantie la dispozitia ta! In acest caz, un simering butuc buldoexcavator Case 695ST, detine o garantie pe o perioada de 6 luni!

Cu cat mai rapid ne miscam noi cu expedierea, cu atat mai rapid utilajul tau revine la munca, recuperat si cu forte proaspete! Stim ca te grabesti sa remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc buldoexcavator Case 695ST in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi aceasta cerere pe site!

Nu uita ca detaliile fac diferenta! Opteaza pentru un montaj complet!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: V6CGLFI0-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura