Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Cod produs
K2A4JHOF-A-MI
Out Of stock
Descriere
Poti sa te specializezi in ingrijirea propriului utilaj si sa aduci acestuia produse de top, inspirandu-te de la cei mai mari producatori din lume! Carraro loveste si de aceasta data cu o piesa de schimb super bine lucrata, un etalon in categoria elementelor pentru transmisie finala! Este vorba despre acest simering butuc buldoexcavator Case 695SR fabricat dupa cele mai moderne metode de prelucrare tehnica!
Cu un rol esential in etansarea grupului reductor, asigura acestuia o functionare echilibrata, adapostindu-l de factorii exteriori care pot fi extrem de nocivi pentru el. Produsul va fi livrat in scurt timp, chiar daca esti la sute de kilometri departare!

Activam pe piata tehnica de ceva ani, iar activitatea noastra s-a schimbat constant, devenind din ce in ce mai profesionisti! Insa exista ceva ce nu se va schimba niciodata, iar acel lucru este felul in care intelegem nevoile clientilor! Respectam timpul lor de fiecare data! Stim foarte bine cate pagube pot aduce zilele intrerupte de munca! Insa un client care apeleaza la serviciile noastre beneficiaza de un timp cat mai scurt de asteptare si de servicii cu adevarat folositoare in activitatea pe care o intreprinde!

Imbunatateste-ti zilele de munca! Piese de inalta calitate si servicii de top!
Acest simering butuc pentru buldoexcavator Case 695SR este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala!
Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Te scoatem din impas! Aici beneficiezi de consultanta gratis!
Poate ca simti ca esti usor depasit de anumite probleme tehnice! Sunt sanse mari sa faci ceva gresit, insa exista un singur mod prin care poti afla acest lucru! Suntem aici pentru tine! Putem sa aflam impreuna care sunt regulile de mentenanta ale utilajului pe care il conduci! Cunoscandu-l mai bine, nu vei mai avea probleme in intretinerea lui pe termen lung!
Te ajutam sa afli care este modalitatea personalizata prin care il poti mentine la capacitatea lui maxima! Identificam rapid piesele compatibile, iti oferim cateva contacte pentru montaj, informatii de ultima ora si disponibilitatea noastra de a veni catre tine atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde!

Pentru neplacutele defectiuni din fabrica, de care ne ferim toti, exista un certificat de garantie la dispozitia ta! In acest caz, un simering butuc buldoexcavator Case 695SR detine o garantie pe o perioada de 6 luni!

Cu cat mai rapid ne miscam noi cu expedierea, cu atat mai rapid utilajul tau revine la munca, recuperat si cu forte proaspete! Stim ca te grabesti sa remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc buldoexcavator Case 695SR in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere pe site!

Nu uita ca detaliile fac diferenta! Opteaza pentru un montaj complet!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: K2A4JHOF-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura