Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa excavator JCB JS160W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS160W
Cod produs
TIRMY5W3-A-MI
Out Of stock
Descriere
Imbogateste-ti portofoliul proiectelor de succes cu piese de schimb de inalta calitate, pe care le poti oferi utilajului tau, pentru o mai buna performanta la munca! Aceasta pompa de apa excavator JCB JS160W este o bijuterie pe care o poti oferi motorului tau, caruia ii asigura conditii perfecte de lucru! Aceasta „inima a utilajului” isi exercita cu eficienta rolul, acela de a echilibra temperatura! Face acest lucru constant, pompand lichid de racire fara incetare, devenind o sursa vitala de echilibru pentru utilajul tau!

Clientii care ignora nevoile reale ale utilajelor pe care le conduc, nu se pot astepta la rezultate extraordinare si la performante de top. Trebuie sa intelegem ca fiecare utilaj in parte are povestea lui si o metoda unica prin care merita sa il mentinem. Poti avea toata increderea in agentii nostri, care sunt aici sa te sustina in orice situatie! Identificati impreuna care sunt elementele necesare si stabiliti un plan personalizat pe termen lung, din care sa poti sa castigi, cu adevarat, mai multa productivitate!

Piesele noastre, condimente pentru o zi productiva!
Aceasta pompa de apa pentru excavator JCB JS160W este prelucrata asa cum se cuvine, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Putem sa-ti oferim mai mult decat piese de schimb!
Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita! Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!

Ne mandrim cu produse de top, dar si cu o implicare unica din partea angajatilor! Practic, daca vreodata treci prin dificultati, sau ai nemultumiri in privinta achizitiilor tale, atunci vom rezolva totul impreuna, in favoarea ta! Aceasta pompa apa excavator JCB JS160W primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem din ce in ce mai rapizi, caci utilajele au nevoie de reparatii in timp util, asa ca facem eforturi pentru expediere! Primesti aceasta pompa apa excavator JCB JS160W in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol. Modalitatea prin care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte, reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Cu alte cuvinte, montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Asadar, ce ne ramane de facut? Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza, chiar daca la prima vedere totul pare simplu si ieftin. In aproape toate cazurile pe care le-am intalnit, realitatea s-a dovedit fix contrarie.

Ai grija la toate detaliile!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: TIRMY5W3-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura