Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator JCB JS130W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS130W
Cod produs
MBGO314I-A-MI
Out Of stock
Descriere
Utilajul pe care il conduci reprezinta ajutorul tau de nadejde in fiecare zi de munca intensa! Daca vrei sa beneficiezi de toata forta lui, are nevoie de toata atentia ta si de o intretinere corespunzatoare, pe termen lung! Aceasta pompa apa excavator JCB JS130W este o piesa din categoria elementelor pentru motor, care a fost fabricata de catre cei mai buni ingineri din lume! Este supranumita „inima utilajului”, pentru ca pompeaza lichid de racire, fara incetare, devenind o sursa vitala pentru functionarea optima a motorului! Produsul a fost analizat cu multa atentie si indeplineste drastice criterii de selectie, motiv pentru care il vei regasi permanent la noi in depozit!

Depozitul nostru este un colt de rai pentru orice masinarie. Este locul in care ne intalnim, reinventam zilele de munca si identificam cele mai favorabile solutii, in functie de categoria utilajului pe care il conduci!! Alaturi de noi beneficiezi de o experienta tehnica completa si iti poti transforma rutina de munca, intr-o noua conduita, mult mai eficienta si chiar personalizata!

Adauga plusvaloare utilajului tau, cu piesele noastre de schimb!
Aceasta pompa de apa pentru excavator JCB JS130W este prelucrata asa cum se cuvine, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

O mana de ajutor incepe cu serviciul nostru de consultanta!
Ofera utilajului tau o baza tehnica de inalta calitate! Promovam calitatea si putem sa aprofundam acest subiect prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Alaturi de noi alegi elemente perfect compatibile utilajului tau si inveti sa le folosesti cu eficacitate! Vei obtine contacte sigure pentru montaj, planuri de intretinere personalizata si asistenta tehnica de urgenta atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde! Dezvolta relatia ta cu agentii nostri si vei castiga informatie de calitate si o noua viziune asupra activitatii de productie!

Garantia produselor noastre deriva din calitatea si rezistenta lor! Felul in care alegem sa ne aprovizionam depozitul reprezinta fondul tuturor proiectelor de succes! Clientii nostri sunt obisnuiti sa primeasca produse de top, iar noi suntem satisfacuti sa observam rezultatele pozitive ale implicarii noastre! Aceasta pompa apa excavator JCB JS130W detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Promptitudinea cu care expediem produsele noastre este o forma de respect pentru timpul tau! Aceasta prezenta de spirit te ajuta sa revii in timp util la munca, utilajul tau fiind 100% recuperat! Primesti aceasta pompa apa excavator JCB JS130W in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa completezi aceasta cerere de pe site!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Nu e de mirare ca o piesa de schimb care a fost montata cu stiinta, poate sa traiasca mai mult si sa fie de doua ori mai eficienta! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

Ai grija la toate detaliile!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: MBGO314I-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura