Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Case CS110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS110
Cod produs
HS2I9T4F-A-MI
Out Of stock
Descriere
Din categoria produselor de inalta calitate iti prezentam si acest simering butuc tractor Case CS110 - o creatie prelucrata excelent, in cele mai moderne conditii. Producatorul sau este nimeni altul decat celebrul Original Carraro, un izvor nesfarsit al posibilitatilor tehnice pe care le-a oferit pietei utilajelor.
Acesti ingineri care lucreaza cu stiinta si pasiune au conceput o piesa de schimb super rezistenta la exploatare intensa, ce ofera protectie grupului reductor, avand grija de sanatatea lui pe termen lung!
Simeringul actioneaza ca o bariera impotriva factorilor externi, oferind un rezultat invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui.

Nu incercam sa schimbam mentalitati, insa iti spunem din start ca la noi nu „merge si asa”. Lucrurile trebuie sa fie asa cum se cuvine, in functie de ceea ce ne dorim sa obtinem. Din acest motiv, avem multe recomandari de facut, iar clientii care tin cont de ele, in general, sunt persoane care au obtinut rezultate remarcabile si care s-au dezvoltat in timp!

Ai un utilaj mofturos? Ofera-i tot ce e mai bun!
Acest simering butuc pentru tractor Case CS110 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Serviciul gratuit de consultanta - un colac de salvare!
Printre atatea piese de schimb, angajatii nostri sunt piesa de rezistenta a depozitului nostru. Prin disponibilitatea si ajutorul real pe care ti-l ofera, vei trece cu bine peste orice provocare! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ca un colac de salvare atunci cand apar provocari carora nu stii cum sa le tii piept.
Noi te ajutam inca de la primul apel, facem o identificare corecta, te ajutam sa-ti cunosti utilajul, sa-i oferi o intretinere personalizata si sa il expui unor profesionisti pentru montaj! Pe scurt, iti oferim o experienta completa!

Fii increzator atunci cand cumperi de la noi! Avem pretentia ca produsele noastre sa nu-ti dea batai de cap! Majoritatea detin un certificat de garantie pentru neplacutele defectiuni din fabrica! Te vom ajuta sa solutionezi aceste situatii, pe cat de rare, pe atat de enervante! In acest caz, un simering butuc tractor Case CS110 detine o garantie pe o perioada de 6 luni.

Ne grabim sa-ti expediem produsele, la fel cum si tu te grabesti sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc tractor Case CS110 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu de la noi din sediu! Apeleaza-ne sau completeaza o cerere de pe site!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului! Opteaza pentru un montaj complet si lasa-te doar in grija unor profesionisti cu experienta!

In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului.
Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: HS2I9T4F-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura