Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580MXT
Cod produs
KQY051UO-A-IA
Out Of stock
Descriere
Ofera utilajului tau sansa de a functiona la cote maxime, exact asa cum a fost el proiectat. Fa acest lucru oferindu-i piese de schimb de inalta calitate, precum acest cap planetara buldoexcavator Case 580MXT din imagini. Produsul acesta face parte din sistemul transmisiei finale si este o piesa vitala pentru functionarea utilajului tau! Conceputa dupa cele mai moderne standarde de prelucrare tehnica, promite sa fie una dintre cele mai inspirate investitii! Cu un minimum de intretinere pe perioada exploatarii, piesa poate fi o investitie pe viata!

Desi poate ca nu exista educatie financiara si este greu sa te orientezi atunci cand trebuie sa faci noi achizitii, sa nu uitam ca abilitatea de a face economii inteligente se poate dobandi destul de usor. In activitatea de productie pe care ti-ai ales-o, exista un model de circulare al banilor pe care daca il intelegi, iti vei putea imbunatati viziunea! Apeleaza agentii nostri de indata ce ai nevoie de suport tehnic. Insa, nu uita sa le propui o discutie mai complexa despre cum ti-ai putea ingriji utilajul!

Cap planetara buldoexcavator Case 580MXT - eficient! Fa o selectie corecta pentru utilajul tau!

Aceasta semiplanetara este o piesa al carei rol este evident: reprezinta ultima piesa din sistemul de transmisie care duce energia cinetica a motorului la roata! O piesa vitala pentru buna functionare a utilajului! O incheietura care permite miscarea rotilor la denivelari, dar si atunci cand volanul este actionat! Este conceputa dintr-un aliaj metalic tratat termic si testat pentru performanta. Iti permiti sa fii increzator la exploatare intensa!

Investeste in directia potrivita! Te ajutam oricand ne soliciti!

Singura diferenta intre un client care evolueaza, devenind mai productiv si unul care stagneaza este felul in care isi foloseste banii! Investitiile pe care le facem se indreapta catre rezultate clare, stabilite inca de la primul tau apel! Primesti serviciul de consultanta gratuit, ceva ce te face sa revii cu fiecare ocazie cand ai nevoie de ajutor!

Rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de ultima generatie. Fiecare dintre acestea a trecut printr-un procedeu de selectie care sa-i avantajeze pe clienti! Un cap planetara pentru buldoexcavator Case 580MXT se livreaza impreuna cu o garantie valabila 6 luni!

Stim ca felul in care se face expedierea produselor reprezinta un criteriu important pentru client! Suntem permanent in alerta, cu atat mai mult cand clientul depinde de produs pentru a-si relua activitatea! Primesti acest cap planetara buldoexcavator Case 580MXT in 24 de ore, oriunde te-ai afla. Plata ramburs sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol. Modalitatea in care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte, reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele de schimb! Sa lasam profesionistii sa isi faca treaba si sa rezistam tentatiei de a improviza.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura