Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Cod produs
T42B6XME-A-IA
Out Of stock
Descriere
Ce-ai spune de o noua fateta a sistemului tau de transmisie? Hai sa facem cunostinta cu acest cap planetara buldoexcavator Case 580M - elementul care provine din cea mai sigura platforma tehnica din lume: fabricile Original Carraro! Piesa aceasta promite sa fie una dintre cele mai profitabile investitii pe termen lung. Este conceputa cu stiinta si responsabilitate de catre cei mai buni ingineri din lume! Continua sa actionezi in avantajul utilajului tau si sa-i oferi elemente de inalta calitate, care sa-i asigure forta!

Alaturi de noi primesti oportunitatea de a beneficia de piese de ultima generatie! Insa noi putem mai mult de atat! Pana la urma nu este suficient sa le achizitionezi, asa ca te ajutam sa inveti si ce anume trebuie sa faci cu ele pentru o mai buna functionare! Pune-ti toata increderea in angajatii nostri: ei sunt pregatiti sa preia cazul tau. Iti inteleg nevoile reale si actioneaza pentru ele intr-un mod favorabil!

Cap planetara buldoexcavator Case 580M - Apeleaza-ne fara nicio retinere, suntem aici pentru tine!

Acest cap de planetara este o piesa al carei rol este evident: reprezinta ultima piesa din sistemul de transmisie care duce energia cinetica a motorului la roata! O piesa vitala pentru buna functionare a utilajului! O incheietura care permite miscarea rotilor la denivelari, dar si atunci cand volanul este actionat! Este conceputa dintr-un aliaj metalic tratat termic si testat pentru performanta, asa ca iti permiti sa fii increzator la exploatare intensa!

Investeste in directia potrivita! Te ajutam oricand ne soliciti!

Singura diferenta intre un client care evolueaza, devenind mai productiv si unul care stagneaza este felul in care isi foloseste banii! Investitiile pe care le facem impreuna se indreapta catre rezultate clare, stabilite inca de la primul tau apel! Alaturi de noi primesti serviciul de consultanta gratuit, ceva ce te face sa revii cand ai nevoie de ajutor!

Rafturile noastre gazduiesc piese de schimb de ultima generatie. Fiecare dintre acestea a trecut printr-un procedeu de selectie care sa-i avantajeze pe clienti! Un cap planetara pentru buldoexcavator Case 580M se livreaza impreuna cu o garantie valabila 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Stim ca felul in care se face expedierea produselor reprezinta un criteriu important pentru client! Primesti acest cap planetara buldoexcavator Case 580M in 24 de ore, cu plata ramburs. Sau il poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol. Modalitatea in care aceasta ajunge sa fie implementata in angrenajul din care face parte, reprezinta 80% din sansele ei de a rezista in timp! Montajul este si el o investitie, primul lucru pe care il putem face sa ne protejam piesele!

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura