Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Kramer 616S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 616S
Cod produs
7F1W04NT-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa incarcator frontal Kramer 616S este suma tuturor eforturilor tehnice care s-au depus pentru a se crea o inima eficienta pentru utilaje! Extrem de fiabila si cu nenumarate aplicatii, aceasta este fabricata intr-unul dintre cele mai performante ateliere tehnice din lume, in atentia celor mai experimentati ingineri!
Pompeaza lichidul fara incetare, oferind motorului tau o functionare ireprosabila si un mediu de lucru optim! Reprezinta, asemenea tuturor pieselor din colectia noastra, o investitie sigura si de durata! Este usor de achizitionat si de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri departare!

Cand te simti intr-o bula inconfortabila si ai senzatia ca nu mai poti controla recidivele defectiunilor, poate ca a sosit momentul sa ne cunoastem mai bine! Este, cu siguranta, o problema de informare si de abordare a situatiei in care te afli! Sa nu uitam ca fiecare utilaj are povestea lui si merita sa o cunosti, daca iti doresti eficienta! Alaturi de noi poti face acest pas, imbunatatindu-ti rutina zilnica si ajungand mai curand la rezultatele dorite!

Adauga plusvaloare utilajului tau, cu piesele noastre de schimb!
Aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal Kramer 616S este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Avem mai mult decat piese de schimb!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba complet viziunea asupra zilelor tale de munca!

Cele mai importante criterii prin care se face selectia pieselor de pe stoc sunt calitatea si nivelul de rezistenta pe care il promit. Clientii nostri sunt invatati sa primeasca produse de calitate si sa-si rezolve intr-un mod favorabil problemele, daca acestea apar. Aceasta pompa apa incarcator frontal Kramer 616S primeste si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Toate solicitarile clientilor nostri sunt tratate cu maximum de interes! Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile!
Primesti aceasta pompa apa incarcator frontal Kramer 616S in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Sa facem treaba pana la capat!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: 7F1W04NT-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura