Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru buldoexcavator Kramer 616S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 616S
Cod produs
5HR8J1PF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei buldoexcavator Kramer 616S este o productie alternativa de inalta calitate! Trebuie sa fii atent la calitatea componentelor pe care ti le doresti pentru echipamentul tau. Nu intamplator ti-am adus mai aproape acest model extraordinar. Ai nevoie de ea? O regasesti pe site-ul nostru si are un pret foarte bun. Ai avantajul unei piese eficiente, cu o durata mare de functionare. Iti va fi livrata imediat! Nu rata o asemenea ocazie si ofera-i utilajului tau o noua sansa sa-si dovedeasca performantele!

Buldoexcavatoarele sunt cele mai intalnite utilaje din domeniul constructiilor. Ingrijirea si intretinerea lor este extrem de importanta pentru ca nu vorbim de vreo jucarioara. Mentenanta acestora este un proces care trebuie sa fie facut corect. De esti in cautarea serviciului perfect care sa-ti tina toate utilajele ca in puf, ei bine, ai nimerit unde trebuie! Norocosule, avem si piesele de schimb si serviciile performante! Acum sa vezi productivitate si profit pe capul tau!

Pompa de ulei buldoexcavator Kramer 616S - optiunea aceasta te avantajeaza!

Pompa de ulei are rolul de a mentine presiunea corespunzatoare la un nivel care sa permita o lubrifiere corecta a partilor componente ale motorului. In cazul in care presiunea nu este corecta, fenomenul de frictiune va aparea, generand cresterea temperaturii si supraincalzirea motorului. Acesta reprezinta unul dintre cele mai evidente semne de functionare necorespunzatoare a pompei de ulei. Ceea ce inseamna ca in timpul rularii vei observa faptul ca temperatura de la nivelul motorului va creste mai mult decat este normal.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

O astfel de pompa de ulei buldoexcavator Kramer 616S poate fi expediata unde ai nevoie, prin curier rapid. In prezenta curierului, te rugam sa verifici piesa pentru a te asigura ca a ajuns in stare perfecta, si dupa sa platesti rambursul. De asemenea, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a monta pompa de ulei pentru buldoexcavator Kramer 616S sau ai nevoie de reparatii la motorul utilajului, suna si te punem in legatura cu mecanicii nostri parteneri, cu o echipa de service. Putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura