Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator Hidromek 102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hidromek 102
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina unuia dintre cele mai performante produse din categoria celor de transmisie! Aceasta planetara completa pentru buldoexcavator Hidromek 102 este extrem de bine cotata, renumita pentru rezistenta si fiabilitate. Completeaza ansamblul pieselor de schimb de inalta calitate pe care le regasesti disponibile pe stoc!

Depozitul nostru este o platforma tehnica de care sa-ti amintesti, oricare ar fi scopul tau! La noi vei gasi solutia perfecta pentru remedierea defectiunilor si pentru o mai buna conduita la munca!
Cere acum o oferta pentru aceasta planetara buldoexcavator Hidromek 102 si vei fi pe deplin multumit!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur de alegerea ta, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Suna-ne, avem mai mult decat piese de schimb pentru tine si utilajul tau!
Livram oriunde, in timp util! Stim ca ai nevoie cat mai curand de utilajul tau, gata remediat si apt pentru o noua zi de munca intensa! Primesti aceasta planetara buldoexcavator Hidromek 102 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la noi din sediu! Pentru inregistrarea comenzii tale este nevoie sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate.
Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Detalii tehnice:

Planetara lunga:
Lungimea axului cu tot cu furca 980 mm;
Diametru la dantura masoara 35 mm;
33 de dinti;

Planetara scurta:
Diametrul axului in capatul danturat este de 35 mm;
Lungimea axului cu tot cu furca 265 mm;
33 dinti;

Lungimea totala a piesei 1275 mm

Cruce de planetara:
Lungimea totala masoara 82 mm, intre sigurante
Diametru pastila 30mm.

Cod produs: FEI9GBYM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura