Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SM
Cod produs
MUH2PL4R-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Cand realitatea nu iti indeplineste asteptarile, esti de necajit si speriat de perspectiva greutatilor viitoare. Dar solutii apar la tot pasul: de exemplu solutia la avaria utilajului tau de care ai atata nevoie suntem noi, cu produsele si serviciile noastre. Cauti o coroana butuc Case 580SM de calitate? Ai gasit-o! Produsul este original Carraro, fabricat in uzinele cele mai performante din Italia! Are cele mai bune referinte: este produsa din aliaj rezistent, pe linie de productie cu tehnologie inalta, cu cele mai pretentioase norme de precizie. Se poate comanda telefonic sau prin formularul de pe site.
Ai nevoie si de montaj?
Avem o lista intreaga de tehnicieni de recomandat, repartizati in toata tara. Au echipe  mobile pentru interventii rapide, au experienta si disponibilitate sa te ajute la nevoie. Pot asigura si revizii, reparatii, tractare... Suna la noi si ti-l vom recomanda pe cel mai apropiat.
Serviciile sunt trecute in lista noastra de activitati in urma interactiunii cu clientii nostri, pe seama nevoilor pe care ei le-au manifestat: consultanta gratuita, depanare mobila, livrare rapida, facilitati de inchiriere... Cauta pe site si vei gasi o multime de oportunitati!

Coroana butuc Case 580SM este o piesa dintr-un angrenaj de mare finete!
Este parte componenta a mecanismului transmisiei inferioare si ajuta la dezvoltarea unui cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului. Pinioanele s-au deteriorat sau coroana a suferit socuri mecanice? Intregul angrenaj sufera si daca intre dintii coroanei si pinioane intra obiecte straine. Oricare dintre acestea vor impieta functionarea transmisiei inferioare, vor defecta in cascada celelalte componente.
Va deveni absolut necesara inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Imediat ce constati o cat de mica problema, schimba coroana de butuc!
Consultanta noastra gratuita este prietenul tau!
Ai impresia ca-ti cunosti utilajul? Il cunosti, dar nu la fel de bine ca expertii nostri!
Ii suni, le spui la telefon ce probleme are utilajul tau si ei pot depista cu precizie care este cauza defectiunii, care este piesa defecta si cum o poti inlocui cu una noua. Nu improviza! Suna-ne!
Un certificat de garantie de 6 luni, factura, coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580SM vor fi in colet la livrare. Daca te grabesti si vrei sa vii pe la noi, suntem aici! Vei alege piesa cu mana ta!
Livrarea se face in aproximativ 24 de ore, pentru ca stim cat de urgenta poate fi o situatie de blocare a activitatii unui utilaj. Coroana butuc Case 580SM este un produs ce va asigura o functionare optima pentru vehiculul tau, astazi si in viitor.
Este imperios necesar ca montajul sa fie realizat de o persoana specializata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare mult mai mare.

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura