Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana Case 137700420878

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 137700420878
Cod produs
GMYLIKP9-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Coroana Case 137700420878 este o piesa atat de buna, fiabila si rezistenta, incat utilajul tau iti va multumi pentru ca i-ai oferit-o, prezentand o functionare perfecta! Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, acest procedeu conferind o duritate sporita danturii. O astfel de coroana este, fara indoiala, recomandarea noastra pentru utilajul tau. O poti comanda telefonic la consultantii nostri sau prin formularul de pe site si maine o poti avea!

Suntem cu un pas in fata nevoilor tale, am creat servicii care te scapa de griji: consultanta gratuita, depanare mobila, inchiriere, livrare rapida, garantie. Suna-ne si vei face primul pas inr-un parteneriat bazat pe incredere!

Coroana Case 137700420878 este piesa pe care ai dorit-o de atata timp, acel reper original care sustine munca utilajului tau!
Iti recomandam aceasta coroana de  butuc pentru ca este o piesa originala Carraro, exact piesa de care ai nevoie cand ai de inlocuit o astfel de componenta a transmisiei finale! Recomandam si reetansarea transmisiei finale cu un simering de butuc nou. De asemenea, daca dantura pinioanelor ce ruleaza pe dantura coroanei este deteriorata, se recomanda si inlocuirea acestora..
Desi, ca intotdeauna, iti propunem doar piese de inalta clasa, asta nu inseamna ca acestea nu au nevoie de atentia si grija ta. Nu este deloc probabil ca aceasta piesa sa se deterioreze, dar iti recomandam sa acorzi atentie urmatorilor factori: o sarcina prea mare, sau un soc mecanic puternic pot cauza craparea. Ai grija, de asemenea, ca piesa sa fie corect si suficient lubrifiata.
Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!
Coroana Case 137700420878 este un produs excelent, de care utilajul tau trebuie sa se poata bucura. Asa ca ti-l oferim, alaturi de un certificat de garantie, foarte important pentru tine. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie, astfel ca tu si utilajul tau sunteti la adapost. Suntem cel mai de incredere partener de pe piata!
Coroana Case 137700420878 este un produs extraordinar, iar tu faci o alegere grozava! Dar noi nu ne vom opri aici: colaboram cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi produsele rapid si sigur! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in aproximativ 24 de ore!
Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura