Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
GCOYHTA8-E
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 322 si vei fi pe deplin multumit! Ceea ce iti recomandam este o componenta de buna calitate si iti va asigura buna functionare a utilajului, pentru o vreme indelungata.

Vorbim despre o pompa hidraulica completa, formata din 3 corpuri, fabricata cu atentie la detalii, special pentru miniexcavatorul tau Bobcat.

Pompa este fabricata in Italia de o companie cu experienta de zeci de ani in domeniul hidraulicii. Termenul de executie este de 2-3 zile de la comanda, iar fiecare pompa este noua si testata inainte de expediere.

Recomandam si schimbarea uleiului si a filtrelor hidraulice, odata cu inlocuirea pompei.
Cere acum o oferta pentru aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 322 si afla detaliile care te intereseaza!
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita!

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit!
Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine! Aici primesti consultanta gratuit!

Acest produs merita atentia ta! O asemenea pompa hidraulica Bobcat este realizata pe comanda si se ofera garantie!

Suna-ne, avem mai mult decat piese de schimb!
Livram cu viteza, cu energie, rapid, dinamic, prompt! Stim ca asta iti doresti, pentru remedierea in timp util a defectiunilor! Utilajul tau va fi gata in scurt timp pentru o noua zi de munca si ne face placere sa contribuim si noi la asta! Primesti aceasta pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 322 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru.
Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Un serviciu oferit pentru a te bucura de functionarea optima a piesei este interventia mecanicilor la punctul de lucru al echipamentului.
Prin intermediul lor iti asiguri un montaj de calitate, revizii periodice in vederea mentinerii unui randament ridicat, cat si reparatii complexe in cazul unor defectiuni majore aparute. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii si programari!
Echipa noastra poate veni in intampinarea ta daca esti imobilizat. Colaboram cu profesionisti din mai multe zone din tara, iar ei pot raspunde prompt cerintelor noastre de a-ti oferi asistenta acolo unde te afli.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura