Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Ahlmann BP25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ahlmann BP25
Cod produs
JUB9DQWE-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa incarcator frontal Ahlmann BP25 este supranumita si „inima utilajului”, deoarece pompeaza lichid in mod constant si contribuie la o functionare echilibrata. De asemenea, daca pompa a apucat sa se defecteze, multe alte elemente au si ele de sufierit, iar cheltuielile cresc considerabil pentru remedierea unei asemenea situatii. Si iata cum am ajuns la o concluzie, desi suntem d-abia la introducere: nu astepta, ci fii atent la fiecare simptom! Utilajul tau merita sa nu treaca prin asta!

Daca mecanica nu te-a socat profund, inca nu ai inteles-o!
Aceasta pompa de apa pentru incarcator frontal Ahlmann BP25 este prelucrata exact asa cum iti imaginezi, intr-un cadru super dinamic, sub atentia unor profesionisti experimentati, care isi iubesc munca!
Pare sa fie o alegere excelenta pentru utilajul tau, caci rezistenta ei celebra promite o lunga perioada de exploatare!
Este o piesa de dimensiuni destul de mici, nu este foarte costisitoare, insa atunci cand se strica poate deveni o adevarata paguba! Dar ce face aceasta pompa:
• Detine rolul principal in spectacolul de racire al motorului, atat in zilele de iarna, cat si in cele mai toride zile de vara!
• Distribuie lichidul de racire de la radiator catre motor, la o temperatura exacta, intr-o cantitate exacta!
Rezistenta motorului depinde, in mod cert, de sanatatea pompei de apa! Fara o pompa de apa de calitate, puterea utilajului scade, ajungand la defectiuni mult mai grave, care te vor intrerupe de la munca!

Ce-ai spune de o colaborare mai lunga cu noi? Te putem ajuta!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta pompa apa incarcator frontal Ahlmann BP25 detine un certificat de garantie pe o perioada de 1 an, asa ca merita toata increderea ta! Orice nemultumire ai avea, nu uita ca angajatii nostri sunt pregatiti sa te ajute!

Sfidam trecerea timpului si livram produsele noastre cat mai rapid posibil. Stim foarte bine ce inseamna pentru tine o zi intrerupta de munca! Primesti aceasta pompa apa incarcator frontal Ahlmann BP25 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site-ul nostru!

Ai grija la montaj! Montajul este o lucrare destinata exclusiv unui profesionist! Printre atatea mijloace de remediu, care mai de care mai promitatoare, montajul poate compromite viata pieselor de schimb, daca nu este corect efectuat! Hai sa tinem cont de evolutia galopanta a tehnicii si tehnologiei si sa ne adaptam acesteia, prin metode personalizate!

Asigura-te ca mecanicul isi face treaba pana la capat!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: JUB9DQWE-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura